Sunday, February 22, 2015

washing clothes is fun

Du tvättar kläder en fredag? Vad gör du "for fun"?

Det konstiga är ju det att jag faktiskt tycker att det är roligt att tvätta kläder. Jag hade verkligen inte planerat att tvätta just på en fredag, men jag behövde få tvättat och det var en tid ledig i tvättstugan just då.

Annars så brukar jag nog träffa vänner och gå ut på fredagar ifall jag inte råkar ha jobb nästa dag. Och har råd att göra det. Men nog tycker jag också om att sitta hemma med laptopen i famnen och se på en bra serie eller film.

You wash clothes in a friday? What do you do for fun?

The weird thing is that I actually do like washing clothes. I hadn't planned on doing it on a friday but I needed to wash clothes and there was a free time in the laundyroom. 

Otherwise I do usually hang out with friends and go out on fridays if I don't have work the next day. And have the money to do that. But I do also like to just sit at home with my laptop on my lap watching a good show or movie. 

1 comment:

  1. Jag gillar också att tvätta. Det är rätt skönt att ha några timmar där man faktiskt inte kan göra så mycket annat. Där man måste vara hemma, lyssna på musik och softa. Gå ner till tvättstugan då och då och vrida på mer tid på torkskåpet, eller fylla tumlaren... Det är ganska mysigt! Och finns det något skönare än att krypa ner i alldeles nytvättade, varma sängkläder sedan?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...