Saturday, February 7, 2015

UPDATE: Working out and new followers!


Jag har egentligen så mycket jag borde blogga om och blogginlägg väntar bara på att skrivas. Det är så skönt att jag nu äntligen har riktig blogglust igen och det känns så roligt att öppna bloggen och skriva. Det är verkligen en tid sen senast. Kanske det också syns i mitt bloggande eftersom ni följare blivit fler. 21.1. hade jag 50 följare på facebook och 52 följare på bloglovin. Nu har de gått upp till 55 och 60 vilket känns helt otroligt.

Jag lyckades perfekt få slut förra månadens 30 day challenge utan att missa en enda dag. Mina magmuskler tackar verkligen. Det finns en ny 30 day challenge på blogilates men den kommer inte jag följa. Kanske tar något därifrån men det är det. Jag vill inte den här månaden följa någon 30 dagars grej. Jag har nog en godisstrejk på gång, så den kommer jag hålla. För att jag behöver verkligen minska mitt sockerintag.

Jag har nu den här månaden, hittills, varit lite dålig när det kommer till träning. Låtit mig själv ta en liten paus, men det skall bli ändring. Jag skall ta fram Emmas lilla program och börja göra den!

Plus att 10 lådor har försvunnit ur min lägenhet. Nästa är att köpa stolar till bordet.

I have really a lot I should blog about and blogposts are just waiting to be written, It is so nice that I have gotten my blogging grove back and it feels so good to open and write. It has really been a while. Maybe you can notice it in my blogging since you have become more. 21.1 I had 50 followers on facebook and 52 followers on bloglovin. Now there are 55 and 60 and it feels amazing.

I was amazing and finished the last months 30 day challenge without missing a day. My abs really thank me. There is a new 30 day challenge on blogilates but I am not gonna follow it. Maybe take something from it but that's it. I don't wanna follow any 30 day thing this month. I do have a no-candy-month going on and that I am going to keep. Because I really need to eat less sugar.

I have also been a bit bad at working out this month. I have let myself take a little break, but that is gonna end. I am gonna take out Emma's little workout program and start doing it!

Plus I have gotten rid of 10 boxes from this apartment. Next thing is to buy chairs for the table.

3 comments:

  1. You are really a fabulous blogger. I love you so much. >3

    ReplyDelete
  2. Hej vet du, när ska det vara en bloggträff i Helsingfors och kan man komma med?

    ReplyDelete
  3. Veera: Om du har facebook så lönar det sig att söka gruppen Bloggträffar där det säkert kommer upp när nästa blir. :) Nog kommer jag också troligen göra inlägg, men ändå. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...