Tuesday, February 24, 2015

New socks and nail polishesEn dag var jag lite tidigt i stan och bestämde mig för att fönstershoppa lite för att döda lite tid. Nå, den fönstershoppingen blev till riktigt shopping plötsligt. SÅ några smä saker fastnade med mig hem.

One day i was a bit early in the city and I decided to do some windowshopping to kill some time. Well, that windowshopping quickly turned into real shopping. So I did get a few things with me. Nya sockor och underbyxor från Cubus. Jag har så många strumpor och underbyxor som har sett bättre dagar och för att kunna göra mig av med dem så behövde jag nya. Är inte mops strumporna så otroligt söta?

New socks and underwear from Cubus. I have so many socks and underwear that have seen better days and to be able to get rid of them I had to get new ones. Aren't the pug socks so cute?


Och eftersom jag är jag så fastnade det även med ett paket nagellack från H&M. Jag kan riktigt höra min mamma sucka högt. Jag vet att jag har alldeles för många nagellack redan nu, men jag kan inget åt det. Jag älskar nagellack.

And since I am me I got a pack of nail polishes from H&M. I can really hear my mom sigh. I know that I have way too many already, but I can't do anything about it. I love nail polishes.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...