Friday, February 6, 2015

I love to see your money hanging in my closet

Nya kläder gör mig lika glad varje gång. Det är ingen skillnad om det är en hög med nya eller bara ett plagg. För en tid sen var jag och Zan till Itis en sväng och shoppade lite. Jag hade inte köpt något från rea under hela tiden som den varit igång så jag gav mig själv lov att köpa något litet.

New clothes make me happy everytime. It doesn't matter if it is a bunch or just one piece. A while ago me and Zan went to Itis to shop. I have not bought anytime from the sales so I gave myself permission to buy something.
Första butiken vi gick in i var Zara eftersom vi båda gillar Zara helt otroligt. Jag hittade den här för halva priset och eftersom jag är en sucker för kläder med roliga texter så blev jag ju såklart tvungen.

The first store we went to was Zara since we both have a soft spot for it. I found this one on half off and since I am a sucker for clothes with fun texts I couldn't resist. 


Sen gick vi till Esprit. Vilket påriktigt är den butiken var Zan alltid hittar något. Den här gången lyckades jag också hitta ett par plagg. Den armegröna långärmade var ett måste. Inte bara för färgen utan för att jag behöver fler långärmade att ha under t-skjortan på jobbet. Det blir lite kallt med bara t-skjorta.

Den kortärmade var så söt med de små detaljerna och fickan. Den fanns även i vitt.

Här under kan ni se hur de ser ut på. Jag måste öva på att ta sånahär bilder.

Then we went to Esprit. Which really is the store where Zan always finds something. This time I also found a few pieces. The armygreen long-sleeved was just a must. Not only for the color but also because I need more shirts to have underneath my t-shirt at work. It gets a bit cold with just the t-shirt.

The short sleeved was so cute with the details and the pocket.There was also a white one.

Underneath you can see how they look on. I really need to practice taking photos like this.
Ignorera kaoset bakom mig. :D

Ignore the chaos behind me. :D

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...