Sunday, January 4, 2015

So much glitter!

Jag och långa naglar går ihop väldigt bra. Men på senaste tiden har mina naglar inte riktigt varit de bästa och gått av väldigt ofta. Jag funderade länge på att vad det kan bero på. Det kan vara jobbet eller så kan det  vara att jag äter sämre och det påverkar mina naglar. Vem vet sist och slutligen vad det beror på. Dåliga var de.

I and long nails go together very well. But lately my nails have not been the best and been breaking a lot. I thought a lot of what it could be. It could be my job or it could be that I eat badly and it is showing on my nails. Who knows what it actually is. They were bad. 


Tillslut blev jag trött på det och bestämde mig för att ge mig själv en liten julklapp några dagar efter julen. Så jag gick till Shining Nails som finns i Puhos och fick mina naglar gjorda.

Finally I got so tired of it that I decided to give myself a little christmasgift a few days after christmas. So I went to Shining Nails that is in Puhos and got my nails done.


Det blev riktigt fina nyårsnaglar och jag är verkligen helt supernöjd! Jag ville prova något nytt så jag gick med mandelform istället för det jag tidigare gjort. I början var det lite konstigt men nu tycker jag verkligen om formen.

They became beautiful new years nails and I am so happy! I wanted to try something different so I went with the almond shape instead of what I have had before. In the beginning it was a bit weird but now I really like the shape. 


Dessa är kanske lite längre än vad jag först tänkte att jag skulle göra, eftersom jag ju inte vill att de skall vara pånågotsätt i vägen på jobbet. Men vi får se hur dessa klarar sig eftersom imorgon börjar jobbet igen.

These might be a bit longer then what I though I would go for, since I don't want them to be in the way at work. But we shall see how these work out since it is back to work tomorrow. 


Vad tycker ni om dessa naglar?

What do you think of these nails?

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...