Thursday, January 15, 2015

My new planner for 2015

Jag är helt säker på att vi alla har sprungit i femton olika butiker sökandes den perfekta kalendern och i något skede blivit irriterade över att det bara finns en massa tråkiga. Jag vet i alla fall att jag gjort det alla de år jag inte fått från skolan (vilket börjar bli ganska många) och det är aldrig roligt. Som sagt man blir bara irriterad och man får varmt eftersom det är kallt ute i Januari och man har en massa kläder på sig.

I am very sure that we all have ran to many different stores trying to fid the perfect calendar and at some point just gotten irritated over the fact that there are only a lot of boring ones. I know I have done that all the years when I haven't gotten one from school (which is starting to be a few) and it is never fun. As I said you only get irritated and you get warm since it is cold in January and you have a lot of clothes on you. 
 

Jag har några gånger läst i olika bloggar om Personlig Kalender (eller Personlig almanacka som det heter på svenska tydligen) och nångång funderat att man borde prova, men sen har det av någon anledning aldrig blivit av, eller så har jag glömt.

I have a few times read about Personal Planner in different blogs and sometimes thought that it would be good to try, but then somehow it hasn't happened or I have forgot. 


Men nu för någon vecka sen så tog jag mig i kragen och bestämde mig för att designa och beställa en. Och igår kom den hem!

But now a few weeks ago I decided to really do it and design and order one. And yesterday it came!


Det var inte lätt att välja en bild till framsidan från alla de bilder jag tagit under åren, speciellt inte eftersom de är alla så råddigt överallt på datorn. Jag måste verkligen ta och gå igenom dem och fixa lite. Men sen hittade jag den här bilden och bestämde mig att gå med den. Då fick baksidan bli ljusröd och samma med gummibandet.

It wasn't easy to choose a picture for the front from all the pictures I have taken during the years, especially since they are all very unorganized everywhere on the computer. I really have to go through them and fix. But the I found this picture and decided to go with it. The back got to be pink and so is the rubberband too.


På första sidan i kalendern kan man lägga in en egen text tillsammans med sitt namn och kontaktuppgifter (nej de syns inte i bilden såklart). Jag valde att lägga ett citat från Harry Potter böckerna eftersom så nörd är jag, men också för att den bara är så bra. Och det är bra att komma ihåg just det där.

On the first page in the calender you can put a text together with your name and contact info (no you can't see them in the picture). I decided to go with a quote from Harry Potter books because I am such a nerd, but also because it is so good. And it is good to remember just that. 


Såhär ser den ut inuti och där kan man även välja lite olika grejer. Jag valde in veckans träning eftersom det är något jag skall göra i år och sedan veckans att göra där jag till exempel kan lägga in blogginlägg som jag skall skriva under veckan eller liknande. De små fåglarna var så söta och ljusröda att de fick komma med. Jag funderade nog länge ifall jag vill ha dem eller bara grått där, men det fick bli fåglarna och jag är nog nöjd.

Det här är storlek A5 men det finns även andra storlekar att  välja mellan om man inte vill ha såhär stor.Jag ville ha mycket plats att skriva på så därför fick det bli den största storleken. Om ni vill kolla in så kan ni gå till hemsidan.

Det här var det bästa beslutet i år och vem vet kanske jag gör samma nästa år. 

This is the inside and you can choose a bit in it too. I decided to add the weeks workout since that is something I am doing this year and To do list where I can put blogposts I am going to write during the week or something. The small birds were so cute and pink that they were added too. I did think a lot about if I should choose them or have just grey ther, but the birds won and I am very happy.

This is the A5 size but there are also other sizes to choose from if you don't want so big. I wanted a lot of space to write so that is why I chose the big one. If you want to check them out then go to the website

This was the best decision this yer and who knows I might do the same next year.

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...