Tuesday, January 6, 2015

I finally have a table !

Äntligen! Småningom börjar den här lägenheten att se ut som ett hem påriktigt. Visst finns det ännu en hel del att göra, men åtminstone så har jag nu ett matbord att äta vid.

Finally! Soon this apartment will start looking like a home for real. Sure there is still a lot to be done, but at least I now have a kitchentable to eat at. 


Idag fick jag bordet och jag är så otroligt nöjd. Det var riktigt hemskt att få upp hyllan och bordet från bilen till lägenheten men jag och mamma fixade det, medan J tog det lugnt. Med ont i ryggen får man inte hjälpa bära tunga saker.

Today I got the table and I am so happy with it. It was horrible to get them up from the car to the apartment but me and mom fixed it, while J took it easy. With a sore back you don't get to help with heavy lifting.


Jag fick redan lagt en del saker i hyllan. Ännu är det inte helt färdigt och troligen så kommer en del att ändra, men åtminstone är det något där. Hela min tesamling fick komma ur skåpet. Jag har sjukt mycket te. Man får verkligen komma och dricka te när som helst.

I got a few things put in the shelf. It is not done and some things will move, but atleast there's something. My whole tea collection got to come out. I have so many. People can really come over for tea anytime. Det var så roligt att äta idag vid bordet. Det skall jag verkligen försöka göra i framtiden. Jag vill inte längre sitta i sängen och äta. Jag vet inte ens hur mycket matsmulor jag har i sängen just nu.

Mamma och J stannade här en stund och drack te efter allt bärande. Det var riktigt mysigt.

It was so much fun to actually sit at the table and eat. I will really try to do that in the future too. I don't want to sit in my bed and eat anymore. I don't know how much foodcrums I have in my bed.

Mom and J stayed a while for some tea after the carrying. It was really nice.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...