Tuesday, January 20, 2015

Day 20 done and feeling great #workingout

Dag 20 av min 30 dagars utmaning är gjord och jag har inte ännu heller missat en enda dag. Och inte har jag definitivt tänkt börja nu för det skulle ju bara vara dumt. Jag har ingen aning om dessa 30 dagar kommer att alls ändra mig fysiskt, troligen inte mycket, men åtminstone så har jag fått en början att fortsätta på.

Nej, jag tänker inte sluta efter dessa 30 dagar. Jag kommer definitivt att fortsätta träna. Kanske hitta en ny 30 dagars utmaning eller sen så hittar jag på X antal olika rörelser som jag gör, kanske dagligen.

Det känns bra att göra något. Det känns jobbigt att vara den svagaste och minsta i gruppen. Att vara den som dör om man måste springa 10 meter för att hinna till bussen. Sitta och inte kunna andas ordentligt på länge efteråt. Nu om jag lyckas ens lite få bättre kondition och få lite mer styrka så skulle jag vara mera än nöjd. Lite synliga magmuskler skulle inte vara fy sjutton det heller.

Jag har ett program som min kompis Emma gjorde åt mig. Så det skall jag säkert ta fram i nåt skede. Skulle ni vilja se det programmet? Det är ett lätt som man bra kan göra hemma. Såg till så kan jag dela med mig. Jag tror inte att hon har något emot det.

Day 20 of my 30 day challenge is done and I have not missed a day. And I am not gonna start now because that would be just stupid. I have no idea if these 30 days will change me at all, probably not much, but at least I have gotten a good start to continue on. 

No, I am not going to stop after these 30 days. I am so gonna continue working out. Maybe find another 30 day challenge or then find X amount of excersices to do, maybe daily. 

It feels good to do something. It's not fun to be the weakest and smallest one in the group. To be the one who dies after having to run 10 meters to catch a bus. Then sit for the longest time trying to catch ones breath. Now if I can even get a bit more fit and stronger then I would be more than happy.
A few showing abmuscles wouldn't be bad either. 


 I do have a program that my friend Emma made for me. So I will probably bust that out at some point. Would you want to see it? It's an easy one that can be done at home. Do tell and I will share it. I don't think she'll mind.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...