Friday, January 2, 2015

30 day flat abs challenge!

Vi vet ju alla hur bra min förra 30 day challenge gick. Inte så bra. Nu tänkte jag starta en ny och denhär gången tänker jag faktiskt bara ha en igång i 30 dagar och inte 4 som förra gången.Så det borde ju vara åtminstone lite lättare att faktiskt göra färdigt.

We all know how well my last 30 day challenge went. Not so good. Now I am going to start a new one and this time it will only be one and not 4 as the last time. So it should be a bit easier to finish. 


See the blogpost on Blogilates here.

Jag har gjort de två första dagarna och det har varit hittills helt okej. Den enda rörelsen jag har lite svårt med så är roll upen där jag inte riktigt lyckas komma upp från golvet utan att mina ben även flyger upp. Om ni har tips åt mig som skulle hjälpa med det här problemet så tar jag gärna emot. :) 

Vattenglasen som även finns med betyder att man skall dricka så många glas utöver det man normalt dricker varje dag. Vi vet ju alla att det är viktigt att dricka mycket vatten, men det är lätt att glömma göra det.  Så det här fungerar som en påminnelse.

Det här är alltså inte ett nyårslöfte av något slag utan någonting som jag funderat på att börja göra redan en tid. Jag har velat börja träna och röra på mig mera redan hur länge som helst. Jag skulle börja redan i December men sen blev jag sjuk och kunde inte, så jag sköt upp det tills nu. Nu är jag så taggad att det går inte att stoppa mig!

I have done the first two days and it has been okay so far. The only move I have a small problem with is the roll up where I can't seem to get myself up from the floor without my legs also flying up. If you have any tips that would help with this problem I would love to hear them. :)

The glasses of water that are also there mean that you should drink that many glasses more water then what you usually drink. We all know that it is important to drink water, but it is easy to forget to do it. So this is a good reminder.

This is not a new years resolution of any kind but something I have been thinking of for a while now. I have wanted to start working out and moving more for ever now. I was supposed to start in December but then I got sick and couldn't, so I pushed it forwards until now. Now I am so pumped that there is no stopping me!

2 comments:

  1. Lycka till :D Såna här utmaningar kan verkligen få igång motivationen! (Bara man orkar fullfölja dem som sagt!) Roll-upen kunde man ju t.ex. nu i början förenkla genom att ha knäna böjda och fötterna i golvet. (Redan det är ganska tungt tycker jag!) Är det svårt kan man hålla fötterna under t.ex. ett lågt skåp eller liknande. Sen kan man ju efterhand börja mixa de enklare roll-upsen med de där som syns på bilden :)

    ReplyDelete
  2. Jag tror att jag behöver börja med att ha fötterna under något, för fast jag har fötterna i golvet och knäna böjda så kommer jag ändå inte upp.

    Tack för tipset :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...