Tuesday, December 30, 2014

Material things

Jag kom på att jag lyckats glömma visa er en hel del av det som jag köpt under dessa två månader som jag nu bott ensam. Lätt gjort kan man ju säga, när det är så råddigt i hela lägenheten. Trots det så vill jag ändå dela med mig av dessa.

I realized that I have forgotten to show a lot of the thing I have bought during these two months that I have lived on my own. It happens when this apartment is such a mess still. But I still do want to share these with you. 

Jag bestämde mig för att prova Cien nagellacksborttagningsmedel eftersom jag hört mycket bra om den, plus att den ju definitivt inte spränger banken. På samma gång köpte jag även topsar eftersom det behövs helatiden. Speciellt nu när jag har långa naglar.

En dag gick jag till Fida som finns här riktigt nära och lyckades hitta ett par fat för ljus. Tyckte de var så fina och eftersom jag hade köpt några ljus då jag inte hade el i lägenheten så blev det ju perfekt. På samma gång köpte jag även en del glas, även om jag fick en del av pappa så kunde jag liksom inte motstå.

I decided to try out Cien nailpolishremower since I have heard a lot of good about it, plus it doesn't break the bank. At the same time I bought some cotton buds  since it is something I need a lot. Especially now that I have long nails. 

One day I went to Fida that is close by and found some plates to have candles on. Thought they were pretty, and since I had bought some candles when I didn't have electricity in the apartment, it was perfect. At the same time I also bought some glasses, even though I got some from my dad I still couldn't resist.

Jag och mamma var till Naisten Joulumessut och jag lyckades hitta en hel del roligt. De första tre är honung. Jag fick smaka på dem och blev mycket kär. Nom.
En smörkniv i trä är det jag är van vid och mamma var söt och köpte en åt mig. Den är mycket mycket bra.
Fjädrar är något jag sällan kan motstå, vare sig det är smycken eller annat. Så jag blev tvungen att köpa. Nu syns jag i mörkret i alla fall.
Sist men inte mist så hittade jag några smycken också. Den röda färgen var den jag fastnade för och när jag hittar en ring som passar mina små fingrar så är jag nästan dum om jag inte köper.

Dessa kan även ses på video här.

My mom and me went to Naisten Joulumessut and I found a lot of fun stuff. The first three are honey. I got to taste them and fell for them. Nom.
A butterknife made of wood is something I am used to having and my mom was nice and bought me one. Feahers is something I like in everything and when I saw that I couldn't resist. Now cars will be able to see me in the dark.
Last but not least I found some jewellery too. The red color was what I fell for and since i rarely find rings that fit my tiny fingers I would have been a fool if I had left it there.

You can see these on a video too here


Plockade med ett par hörlurar från Tiger för att slippa använda mina stora helatiden. Nu har jag lyckats tappa bort dessa  nånstans. Som tur så var de inte dyra. På samma trip så köpte jag ett nagelkit och tänkte att saxen skulle vara bra. PAH, den är skit. Den är söt, men inget bra.

En tid sen så hade Camilla födelsedag och jag behövde hitta något åt henne. Well, jag vet att hon är som jag och älskar nagellack. Hittade den här i Kicks och köpte en åt henne och en åt mig.

Varje gång jag far till Lidl så hittar jag något härligt och den här gången hittade jag strumpbyxor och lite smink.

Picked up these headphones from Tiger so that I wouldn't have to use my big ones all the time. Now I have somehow lost these somewhere. It is good that they were not expensive. On the same trip I also bought a nailkit and thought that the scissors would be good. YEAH RIGHT, it is crap. It is cute but it's not good. 

A while ago Camilla celebrated her birthday and of course I had to find something to give her. Well, I know that she is like me and loves nailpolish. Found this kit at Kicks and bought one for her and one for myself. 

Everything I go to Lidl I find something lovely and this time it was stockings and a bit of make up.  Denna hittade jag också på Fida så jag slog till.Priset var så lågt för Tommy Hilfiger och den ser ju riktigt ny ut också.

This one I also found at Fida and had to buy it. The orice was so good to be Tommy Hilfiger and it does look brand new. 


De där två hänger på mitt fönsterbrede för tillfälle helt tomma, men jag skall nog försöka hitta någon användning för dem. Även dessa är köpa på Fida.

Fyra Essence nagellack som jag plockade med mig från Kauneus ja Terveys när jag gick dit med Camilla. Essence är svårt att få tag på i Finland så jag måste. Seche Vite var billigare en dag på Kicks så både jag och Camilla blev tvugna att springa och köpa.

These two hang out on my windowsill at the moment empty, but I will try to find some use for them. Even these are from Fida. 

Four Essence nailpolishes I got with me when me and Camilla went to Kauneus ja Terveys. Essence is quite tricky to get a hold of in Finland so I really had to. The Seche Vite was on sale at Kicks on day in December and me and Camilla ran to get one (she got two).


Jag försöker bli bättre på att sköta om mig själv och mina tänder är en del av mig. Jag har inte tidigare varit en användare av sånthär, men nu har det nästan blivit ett måste varje kväll och morgon. Den här är köpt på Lidl.

När jag fick höra att Herbina har en body scrub som doftar choklad så blev jag riktigt paff. Och måste såklart söka fram den. Så nu står den i mitt badrum. Och jag kan säga att ifall ni är som jag och älskar choklad så är detta definitivt något för er. Den doftar verkligen helt otroligt gott!

I am trying to get better at taking care of myself and my teeth are a part of it. I have not always used mouthwash but now it has almost become a must every day and night. This one is bought in Lidl. 

When I found out that Herbina has a body scrub that smells like chocolate I was sold. And had to find it of course. So now it is in my bathroom. And I can tell you that if you love chocolate as I do then this is something for you. It smells absolutely delicious!

Jag tror att det här är ungefär allt jag nu glömt att visa er. Vet inte om det här är intressant för någon av er, men jag hade roligt när jag gjorde det här. I framtiden skall jag nog försöka komma ihåg att göra inlägg lite oftare än såhär med två månaders mellanrum. Haha.

I think this is pretty much all I have bought during these two months. I don't know if this was interesting at all, but I had fun making this. In the future I will try to make posts a bit more often then with two months. Haha. 

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...