Monday, December 8, 2014

MACARONI CASSEROLE

Jag tror att ni alla vid det här laget vet att jagär inte bra på att laga mat, eller skall vi säga att jag har inte gjort det mycket alls, och ifall jag gjort så är det mest bara koka pasta eller nudlar. Sånt där lätt som nu ungefär alla kan. Så nu när jag flyttat hemifrån så blir jag liksom tvungen att lära mig allt möjligt och en av dessa saker är matlagning.

R's mamma sa att så länge man kan läsa så kan man laga mat. Och hon har ju rätt. Det är ju egentligen bara att följa ettt recept.

I think you all know that I am not very good at cooking, or should we say that I haven't done it that much and if I have it has been pasta or noodles which is something everyone knows how to make. So now that I moved away from home I have to learn a lot of new things and one of these is cooking. 

R's mom said that if you can read you can cook. And she is right. You just have to follow a recipe.


Det första jag bestämde mig att laga var makaronilåda. Eftersom jag verkligen ÄLSKAR makaronilåda och det är så lätt att laga mycket och sedan lägga i antingen kylen eller frysen och sen har man mat att ta med till jobbet.

Så jag gick till butiken och köpte alla ingredienser och gjorde mitt bästa. Och lyckades rikigt bra. Jag var nästan överraskad över hur ba den blev.

The first dish I decided to try to make was macaroni casserole. Because I relly love it and it is easy to make a lot of and then put in the fridge or freezer and have food to take to work. 

So I went to the store and bought all the ingredients and did my best. And it turned out great. I was kinda surprised that I succeeded so well.


Det finns även en vlog om den här dagen som ni kan se här under ifall ni känner för det.

There is also a vlog from this day that you can see here if you want to. 

6.11.2014

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...