Thursday, December 25, 2014

LIVBOX DECEMBER 2014


Duc d'O Flaked milk chocolate truffles

Det är sällan man får något ätbart i Livboxen så det är alltid riktigt roligt när det händer. Jag har inte öppnat paketet ännu (för att jag lämnar allt orört tills jag gjort det här inlägget) men nu skall jag nog hugga i.

It it not often that you get anything edible in the Livbox so it is always fun when it happens. I have not opened the package yet (since Itry to keep everything untouched until I do this post) but now I shall dig in. 

LV footcream

Doftar riktigt (äcklig) baskräm och det gillar jag inte riktigt. Det roliga är att just före jag fick den här lådan så pratade en kompis om just fotvård. Jag tror att jag är den personen som lite glömmer fötterna mina och inte riktigt sköter om dem som man skall. Kanske jag borde prova smörja in fötterna och lägga på ett par sockor över natt och se ifall de är mjuka och fina på morgonen.

It smell of really (disgusting)  basic cream and I don't like that. The funny thing is that just before I got this box a friend was talking about footcare. I think I am a bit of the person that forgets my feet and I don't really take care of them as I should. Maybe I should try to put on this cream and put on a pair of socks for the night and see if it does something.

Rimmel Scandaleyes  Retro Glam

Jag har använt den här ett par gånger faktiskt och tyckt att den är riktigt okej, men jag återkommer ännu i något skede. 

I have used this a few times already and it's okay, but I shall get back to you at some point.

Vichy Aqualia Thermal Dynamic Hydration Rich Cream

Jag tycker att det kommer ansiktskrämer helatiden och jag har redan många att ta mig igenom. Men ÅH VAD SÖT! Och doftar dessutom riktigt gott. Innehåller någon slags spa vatten som väl skall göra under.

I feel like I get face creams all the time and I have so many to go through. But SO CUTE! And it does also smell really good. Has some spa water that is supposed to be good.

Pease eyepencil

Svart kajal med silverglitter. Perfekt nu till festligheterna aka nyår. Riktigt kul.

Black eyepencil with silver glitter. Perfect for the party coming up aka new years. Fun. 

Reveal Calvin Klein

Parfymer har jag så många att jag vet inte vad jag skall göra med dem. Dock så doftar den här riktigt gott, men jag behöver nog ett par gånger till för att se vad jag påriktigt tycker om den.

I have so many perfumes that I have no idea what to do with them all. Though this one does smell good, I do need a few more tries to see if I really like it. 

 Jamela undereyemasks 24K Gold collagen 

Dessa ser väldigt speciella ut och det skall bli så kul att testa dem. 16 par kostar 64,90 € så det är inga billiga grejer inte. Läs mera på Jamela.fi.

These look very cool and it will be so fun to try them out. 16 pairs cost 64,90$€ so not the cheapest things. Read more at Jamela.fi.

Jag är väldigt nöjd med den här boxen och det skall bli så roligt att se vad som kommer nästa år! Jag tror att min favorit i den här boxen är maskaran. För det är nåt jag använder väldigt mycket. Kom ihåg att kolla in Fridas inlägg också.

I am very happy with this box and can't wait to see what next year brings! I think that my favorite in this box is the mascara. Because it is something I use a lot. Remember to check out Fridas post too.

PS. Den här boxen hade även en Euphoria Gold Men parfym som jag skall ge vidare åt någon. DS.
PS. This box also had a Euphoria Gold Men perfume that I will be giving away to someone. DS.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...