Monday, December 22, 2014

FURNITURE PLANS

Ja, istället för att gå i säng någotlunda tidigt så började jag skriva det här. 

Mitt hem är fortfarande ett kaosområde och allt är lite huller om buller. Trots att jag bott här i nu över 2 månader (alltså att tiden går fort!).  Såklart att sånthär tar tid och ifall jag hade haft pengar sparade för detta så skulle allt gå fortare, men tyvärr så hade jag inte det. Så det kommer att ta en tid att få allt så som jag vill ha det.

Men planer har jag och jag funderar verkligen helatiden på hur jag vill ha det. Jag började ju planera redan före flytten.

Yes, instead of going to bed somewhat early I started writing this. 

My home is still a mess and everything is here and there. Even though I have lived here for over 2 months now (time does go by so fast!). Of course these things take time and if I had had money saved for this it would go faster, but sadly I did not. So it will take some time to get it how I want it. 

But I have plans and I do think about how I want everything all the time. I did start that before I even moved. 


Min säng som jag visste att jag skulle ha. Den är så bra med sina fyra stora lådor som man verkligen får massor i. Just nu så är det fulla av kläder eftersom jag inte har klädskäp ännu (okej ett, men det räcker inte). Ja, ni kanske tycker att det är totallt onödigt att jag som bor i en liten etta och dessutom ensam har en stor säng, men det tycker inte jag.

My bed that I knew I wanted. It is so great with its four big drawers that really hold a lot of stuff. Right now they have clothes in them since I don't have closets (okay one but that is not enough). Yes, some of you think that it is totally stupid for me living in a small apartment and by myself to have a big bed, but I don't.Jag vill dessutom skaffa huvudgaveln till sängen. Jag tycker att det ser trevligare ut och dessutom har den även förvaringsplats. Och då behöver jag inga sängbord och det sparar ju lite plats.

I also want this for the bed. Since I do think it looks better and it also does have some storagespace. And then I don't need any bedsidetables and that saves some space.  


En annan möbel jag verkligen behöver är ett matbord. Jag har börjat fundera på att den här från Ikea skulle kunna vara en bra möjlighet eftersom hyllorna är så bra. Jag behöver verkligen mera plats för saker, speciellt då mitt kök verkligen är väldigt litet och har nästan ingen förvaringsplats.

Another furniture I need is a kitchentable. I have started thinking that this one from Ikea would be good since the shelves are so good. I really need more storagespace since my kitchen is very tiny and has pretty much none. 


Det sista stora jag behöver är datorbord. Jag vill ha något i den här stilen, inte den där för att den är så lång. Men jag vill ha ett par ALEX med en skiva på. För igen så vill jag ha förvaringsplats och jag tycker om hur den ser ut.

The last big piece I need is a computertable. I want something like that, but not that one since it is way too big. But I do want a pair of ALEXs with something like that. Because again I want the storagespace and I like how it looks. 

Jag vet att jag i något skede sa att jag inte riktigt tycker om Ikea möbler, men jag har börjat falla för dem lite. Jag skulle troligen gå med nåt annat ifall jag hade råd men Ikeas priser går inte att vinna.

I know that I did once say that I don't like Ikea, but I am kinda starting to warm up to them. I would probably go for something else if I had the money, but you can't win Ikeas prices.

*alla bilder lånade från Ikeas hemsida
*all pictures are from the Ikea website

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...