Thursday, November 6, 2014

THE STORY OF MOVING OUT

 Jag vet att det är en tid sen redan, men jag vill ändå skriva om det här.

Att plötsligt få höra att hei du har en lägenhet och att förstå att det är allvar. Det är ganska så otroligt galet.  Jag hade ju redan en tid levt med en del bananlådor i hörnet och börjat smått packa, men inte ändå helt på allvar eftersom jag ju inte hade en lägenhet eller trodde att jag skulle hitta en hemskt fort. Ja, vi alla vet ju hur svårt det är att få en lägenhet i den här staden.

Så jag höll ju inte andan precis.

I know that it has been a while already, but I want to write about this. 

To suddenly find out that you have an apartment and understand that it is really true. It is crazy. I had already lived with a few boxes in a corner for a while and started packing a bit, but not really because I didn't have an apartment and I didn't think it would happen anytime soon. Yes, we all know how hard it is to get an apartment in this city. 

So I didn't hold my breath. 


Men sen kom det. Jag hade en lägenhet och organiserandet av hyllor och skåp blev till att packa in i lådor. Mamma hämtade lådor från butiken nästan varja dag och jag levde i ett ständigt kaos av grejer.

Jag hittade även en del gamla barnböcker och såklart etch a sketch som fick mig att le lite extra.

But then it happened. I had an apartment and the organizing of shelves and closets became packing in to boxes. Mom got boxes from the store almost everyday and I lived in a total chaos of things. 

I did also find some old children's books and an etch a sketch that made me smile.

Hyllorna som var fulla av kläder blev tomma och mammas rum fylldes av stora sopsäckar med kläder. Stackars sov bland de illaluktande påsarna. Det var kaos helatiden.

The shelves that were full of clothes became empty and mom's room got filled with big bags of clothes. The poor thing slept with the smelling bags. It was chaos all the time.


Jag kom på att jag verkligen har en massa saker och jag har ingen aning vad jag gör med allt. Kanske jag är lite hoarder eftersom jag inte har hjärta att kasta bort en del av allt detta. Men trots att det var mycket och det tog tid och stressen var äkta så fick jag med hjälp av mamma allt packat.

I realized that I really have a lot of stuff and no idea what I do with all of it. Maybe I am a bit of a hoarder because I can't seem to be able to get rid of a lot of it. But even though it was a lot and the stress was real me with the help of mom got everything packed.


Såhär såg det ut på flyttdagen. Det kändes riktigt konstigt. Alla saker fick vi flyttat på två åk med paketbilen så det var riktigt skönt.  Det var bra att jag har så många vänner som kunde ta sig tid att hjälpa. Det var helt fantastiskt.

Första natten fick jag dock spendera i gamla hemmet eftersom jag inte hade någon el i lägenheten trost att jag borde ha haft det. Jag fick ringa nästa dag och det fixades.

This is how it looked on the day of the move. It felt so weird. We got all the stuff moved with two trips with the car which was so nice. It was good that I have so many friends that could come and help that day. It really made all the difference.

The first night I did have to spend in my old room since I didn't have any electricity in the apartment even though I should have had. I called the next day and got it fixed. 

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...