Monday, November 3, 2014

THE BED PART 1

Förra torsdagen var jag och mamma till Ikea för att köpa en säng åt mig. Jag har länge redan haft i tankarna vilken säng jag vill ha så på torsdagen åkte vi med bussen till Ikea för att skaffa den sängen. På samma gång köpte vi lite annat också, och för att få reda på vad så får ni ta och kolla videon som finns här under ;)

Last Thursday me and mom went to Ikea to buy me a bed. I have know already for a while which bed I want so on Thursday we took the bus to Ikea to get it. At the same time we did get a few other things as well but you will have to watch the video to find out what. ;)
Idag klockan 8:50 ringde min telefon och killen i andra ändan sa att de är nere vid ytterdörren nu. Jag fick lite bråttom att kasta bort lite saker så att de skulle kunna bära in lådorna och madrassen. Tänkte mig verkligen inte att de faktiskt skulle komma redan 9 eftersom de på Ikea sa att mellan 9 och 13.

Today at 8:50 my phone rang and the guy on the other end told me that they are now downstairs. I did get in a bit of a hurry to get a few things away so that they could get the boxes and mattress in. I did not think that they would come so early since they told me between 9 and 13 in Ikea.


Så nu har jag sängen. Pappa är påväg hit nu för att hjälpa mig sätta ihop den. Nej jag är inte så duktig att jag får den själv.  Ifall ni vill se vilken säng det är frågan om så kan ni antingen vänta tills jag skriver om den eller sedan klicka här.

Det här blir en rolig dag!

So now I have the bed. Dad is on his way to help me put it together. No, I am not so good that I can do it on my own. If you want to see which bed it is you can either wait until I write more about it or click here.

This will be a fun day!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...