Saturday, November 8, 2014

Nivea Lip Butter Blueberry Blush


Image and video hosting by TinyPic

Nivea Lip Butter Blueberry Blush kom i Septembers Livbox och jag föll direkt eftersom den doftar något helt otroligt gott. Jag får ialla fall ett otrolig sug efter blåbärspaj varje gång jag öppnar den lättöppnade burken. Jag tycker inte att den smakar illa vilket är ett plus. Den känns mjuk och behaglig på läpparna, ännu kan jag inte säga om den hjälper bra mot torra läppar, men jag kan återkomma.

Det finns även Raspberry Rosé och Vanilla & Macadamia i lip butter familjen. Jag känner ett stort sug att hitta de två också trots att jag har så många läpp-produkter att jag definitivt inte behöver fler. Men ändå.

Nivea Lip Butter Blueberry Blush came in September's Livbox and I fell instantly because it smells so good. I do get a huge craving for blueberry pie when I open the little tin. I don't think it tastes bad so that it a plus (sadly doesn't taste like blueberry pie either). It feels soft and nice on the lips, I can't yet tell you if it helps with dry lips, but I will get back to you. 

There is also Rasoberry Rosé and Vanilla & Macadamia in the lip butter family. I feel a huge need to find the others too even though I have way too many lip products already. But still. 

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...