Friday, November 28, 2014

MACARONI HEARTS


Trots att jag hade bestämt mig för att inte ha en massa folk över till lägenheten fören jag fått saker lite mera i ordning och ting så kom Milla trots det över en dag (19.10). Jag kan dock verkligen inte klaga eftersom 1. hon är underbar 2. hon kom med världens överrasking åt mig.

Even though I had decided to not have a lot pf people over to the apartment before I get things a bit more fixed Milla did come over one day (19.10). I can't really complain though since 1. she is lovely 2. she had the biggest surprise for me. 


Jag blev verkligen helt paff när hon gav presentpåsen åt mig och sa att hon kände att hon ville hämta något åt mig, men inte rågbröd och salt eftersom det har jag troligen redan. Nå, istället så fick jag en massa härligt.

I couldn't believe my eyes when she gave me the bag and told me that she wanted to get me something, but now ryebread and salt since I probably have it already. Well, instead I got a lot of stuff.


En massa ingredienser för bakning + makaroner, coca cola och nudlar. Inte alls illa kan jag säga. Det enda jag redan hade i skåpet var nudlar och socker. Så nu har jag en massa massa socker.

A lot of ingridients for baking + macaroni, coca cola and noodles. Not bad at all. The only things I had already were sugar and noodles. So now I have a lot a lot of sugar.


Och för att det var ju inte tillräckligt så hade hon också med sig äppelpaj och vaniljsås. Så det satt vi och åt. Supergott kan jag berätta åt er. Supergott.

And because that wasn't enough she also had applepie and vanillasause. So that we ate. It was delicious. Really delicious. 

Bilderna är tagna i badrummet eftersom det var så mörkt i resten av lägenheten. 
The pictures are taken in the bathroom since it was so dark in the rest of the apartment.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...