Monday, November 24, 2014

LIVBOX NOVEMBER 2014


Jag vet att jag är jätte efter och blev faktiskt påmind av Frida att jag inte gjort det här inlägget ännu heller. Hon har ju egentligen inget att säga eftersom hon inte heller gjort det. Men ändå, här har vi nu äntligen Novembers Livbox. Första boxen som jag fått till nya lägenheten och dessutom ända fram till dörren. Det ringde på dörren och jag tänkte få hjärtattack.

Den här gången så innehöll boxen:
 • Ibero lösögonfransar - Jag vill faktiskt lära mig att limma fast ögonfransar eftersom det finns ju så många fina. På Livbox bloggen visar Maano hur man skall göra.
 • Bangerhead pinsett - Mina ögonbryn är katastrofaliska just nu och jag har inte ännu hittat pinsetterna som jag packade någonstans, så dessa kom verkligen bra i användning direkt.
 • Marvis Cinnamon Mint tandkräm - Den här måste jag se två gånger på för att verkligen fatta att det stod tandkräm. Tandkräm med smak av kanel och mint utan flour. Mycket intressant måste jag nog säga. 
 • Bernard Cassiere Blueberry Overnight Cream mask - Jag har blivit lite förtjust i alla möjliga krämer och masker nuförtiden så det skall bli riktigt roligt att prova den här, både som nattkräm och som mask. 
 • Lumene Natural Code Gloss Stick (Cotton Candy) - Jag vill verkligen kalla det här Barbie pink och jag vet inte riktigt om jag är den typen som kan använda så ljusrött på läpparna. Jag är mera av den röda personen, men hej, jag kan alltid försöka. 
 • 5 € rabattkupong till Bangerhead.
Den här boxen ger mig lite meh-fiilis. Jag tycker om det att man fick pinsett med som håller länge. Men annars så är inte det här favoritboxen. Jag har fått bättre förut.

I know that I am very late with this post and it was actually Frida who reminded me that I haven't done this. She has nothing to say since she hasn't done it either. But still, here is November's Livbox. The first box I got to the new apartment and all the way to the door. The doorbell rang and almost gave me a heartattack.

This time the box had:

 • Ibero false eyelashes - I do wanna learn to put on false eyelashes since there are so many pretty ones out there. On the Livbox blog Maano shows how to do it
 • Bangerhead tweezers - My eyebrows are horrible right now and I haven't found my tweezers that I packed somewhere so these came very handy. 
 • Marvis Cinnamon Mint tootpaste - I had to look twice to really get that this was toothpaste. Toothpaste with a taste of cinnamon and mint and without flour. Very interesting I must say. 
 • Bernard Cassiere Blueberry Overnight Cream Mask - I have become a fan of all kinds of creams and masks lately so it will be fun to try this one out, both as a nightcream and a mask. 
 • Lumene Natural Code Gloss Stick (Cotton Candy) - I really wanna call this Barbie pink and I don't know if I am the person that can pull it off. I am more of the red type, but hey, I can try. 
 • 5 € cuopon for Bangerhead.
This box did give me a bit of meh-feeling. I do like the fact that it had a pair of tweezers. But mostly nothing very exciting. Not my favorite box. There have been better ones.

2 comments:

 1. I completely agree with you with the fact that there has been better boxes before. I think this time the products didn't really go with the theme like usually...

  My life as Anu | MAC Lipstick Giveaway

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...