Saturday, November 15, 2014

HAPPINESS IS NOT A DESTINATION

T-shirt: Esprit
Cardigan: Vero Moda 
Jeans: can't remember
Lips: Maybelline Baby Lips Cherry Me


Jag har igen lite blivit efter med att göra outfit inlägg och det är synd. För jag vet att ni gillar dem och jag gillar att göra dem. Så här har vi första outfit bilderna från nya lähenheten. Lägg verkligen märke till kaoset i bakgrunden. Det är inte riktigt lika stort kaos där längre, men lite kan jag förbättra ännu. Det tar verkligen tid att få en lägenhet i det skick man vill, speciellt när man inte är gjord av pengar. 

Om outfiten kan jag säga så mycket att jag lever ungefär i den gråa tröjan just nu och jag är så glad att jag köpte den. Den är helt underbar!

I have not done outfit posts in a while which is really sad. Because I know you like to see them and I like to do them. So here we have the first outfit pictures in the new apartment. Do notice the chaos behind me. It is not really that bad anymore but I can still make it better. It does take a lot of time to get a apartment the way you want it, especially when you are not made of money.

I can tell you that I pretty much live in that grey cardigan right now and I am so glad that I bought it. It is just so awesome!

Bilderna tagna 16.10
Pictures taken 16.10
written 14.11. kl 15:10

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...