Monday, November 10, 2014

An empty apartment

Det här var ett par dagar före min flytt. Jag var till Elisa/Saunalahti för att få internet åt mig till lägenheten och bestämde mig för att föra paketet dit. Onödigt att ta den först till gamla och sedan måsta ta med den i flytten. På samma gång gick jag via närbutiken och köpte toalettpapper. För det är något det verkligen lönar sig att komma ihåg att fixa.

It was a few days before my move. I went to Elisa/Saunalahti to fix internet to the new apartment and decided to carry the box over there. Would have been stupid to take it to the old apartment and then carry it in the move to the new. At the same time I went to the store and for some toiletpaper. Because that is important to have there right away.


Det var otroligt konstigt att gå igenom den långa korridoren, åka upp med hissen och sedan öppna dörren med egen nyckel. För att inte prata om hur konstigt det var att se stället tomt. Jag satt på golvet och åt min subway och hade svårt att tro att lägenheten verkligen var min.

It was so weird to walk through the long corridor, go up with the elevator and then open the door with my own key. To not speak of how weird it was to see it empty. I sat on the floor and ate my subway and had a hard time grasping that it really was mine. 

2 comments:

  1. Men åh vad kul med en ny lägenhet, hoppas att du kommer att trivas bra!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...