Tuesday, November 18, 2014

A MONTH

Nu har jag bott över en månad i den här lägenheten. Den är inte nära på färdig ännu och jag har en del att köpa ännu, men är man pank så är man. Jag har lite svårt att förstå att en månad faktiskt flugit förbi i ett hui. 4 veckor har jag bott ensam i en fin liten lägenhet som jag tycker mera om för var dag som går.

Känns helt sjukt. Underbart. Men galet.

Now I have lived over a month in this apartment. It is not close to being finished and I have a few things I still need to buy, but no money no fun. I have a hard time grasping that it really has been a month. I have lived 4 weeks alone in a tiny cosy apartment that I like more and more for each day that goes by. 

It feels insane. Wonderful. But crazy.No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...