Friday, September 5, 2014

What I got from Vero Moda

Nu kommer inlägget ni alla väntat på! Ja, jag känner er vet ni.Jag vet att ni alla väntat på att se vad jag fick med mig hem från eventet.

Now it is time for the post you all have been waiting for! Yes, I know you. I know that you all have been waiting to see what I got home from the event. 


Eftersom hösten är här och det börjar bli kallare så köpte jag en ny varm tröja att kasta på när det känns kyligt. Märk väl att den inte är svart! Jag tog M eftersom jag vill ha den lite stor i storlek.

Since autumn is here and the weather is getting colder I bought a new warm cardigan to throw on when it feels chilly. Do note that it is not black! I took a medium since I want it a bit big. 


Man kan ju verkligen inte ha för många svarta toppar eller hur? Den här toppen har så söt spetskant att jag bara blev tvungen att köpa den. Dessutom så är den längre än många andra så det blir bra nu på hösten när man inte vill att magen skall frysa. Vi vet ju alla att toppar har en tendens att åka upp ibland.

Båda är ju såklart från Vero Moda så skynda dit ifall ni blev sugna. :)

You really can't have too many black tops right? This top has a cute lace detail so I just had to get it. It also is longer then most tops so it will be good during the autumn when you don't want your belly to get cold. Because we all know that tops tend to travel up at times.

Both are of course from Vero Moda so do go there if you want these. :)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...