Thursday, September 4, 2014

The real goofy me

Det är verkligen sällan jag har någon annan med mig som kan ta bilder på mig. Så nu när jag satt i metron på väg hem med Camilla (efter att vi varit på HRC) så tog hon och knäppte några medan jag försökte hålla mig seriös. Jag har svårt att vara framför kameran istället för bakom, så det blir liksom lite fel ibland.

Men eftersom ni ser så sällan mitt ansikte på det här sättet så får ni nu njuta av en massa bilder. Det här är verkligen äkta jag.

It is not very often I have someone with me that can take pictures of me. So now that I sat in the subway on my way home with Camilla (after HRC ) she took a few while I was trying to keep my cool. I have a problem with being in front of the camera instead of behind it, so it does get a bit weird. 

But since you see my face so rarely like this you get a lot of pictures now. This is so me.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...