Monday, September 1, 2014

New necklaces from We Style


Eftersom We Style har utförsäljning och allt är - 70 % så kunde jag ju inte låta bli att klicka hem några smycken trots min dåliga pengasituation. Nya smycken bara gör mig glad och speciellt då när man får dem billigt. Så ifall ni är i behov av nya smycken så lönar det sig att kolla in We Style nu.

Since We Style is having a huge sale -70 % I couldn't keep myself from buying a few items even though my moneysituation isn't the best right now. New jewellery just make me happy especially when I get them very cheap. So if you need new jewellery then you really should check out We Style right now.


Statement halsband är som jag nämnt tidigare en grej för mig just nu och jag kan inte sluta köpa alla underbara jag kommer emot. Den övre är verkligen ett vackert exempel som kommer användas flitigt nu i höst.

Statement necklaces are, as I have mentioned before, a thing for me right now and I can't keep myself from buying all the pretty ones I come across. The one above is a beautiful piece that will be used a lot this fall. 


Den andra är ett väldigt långt halsband men blir säkert bra under halsdukar. Orsaken till varför jag bara måste få den är det att jag älskar smycken med nycklar. Jag börjar ha en riktigt fin samling snart.

The other one is a very long necklace but will be great under scarfs. The reason why I needed this one is because I love jewellery with keys. I am starting to get a nice little collection.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...