Wednesday, September 17, 2014

LIVBOX SEPTEMBER 2014


Nuförtiden har Frida börjat få sin box alltid före mig så jag får ibland inte gå in i hennes blogg. Det är riktigt jobbigt. Men ja, nu är det dags att kolla vad som fanns i den här månadens box. Den här gången var boxen i sig själv lite större än normalt och färgen var lila inuti. Och det känns även som om de valde produkterna med hjälp av färgen. Ärligt så är jag riktigt nöjd med den här boxen. Den har många riktigt orginalstorleks produkter och alla kommer jag att ha anvädning av. Helt super! Favoriten just nu är nog Lumene Clear it Up! men vem vet kanske någon ännu överraskar.

Nowadays Frida has started getting her box before me so sometimes I am not allowed to go read her blog. It is really annoying. But yes, now it is time to take a look at what was in this months box. This time the box in itself was bigger then normal and the color of the paper was purple. And it kinda feels like they chose the products by color too.I am very happy with this box. It has a lot of originalsized products and I will get use out of all of these. So good! The favorite right now has to be the Lumene Clear it Up! but who knows if someone still surprises me.

Loreal Elnett Satin Volume Excess Hairspray

Hårspray behövs ju alltid, speciellt nu när jag ibland faktiskt orkar göra nåt åt mitt hår och behöver det att hålla hela dagen. Och sånahär små är alltid bra eftersom de rymms fint med i väskan. Doften är riktigt god och jag vet att många svär att det här är det bästa som finns på marknaden. Ännu kan jag inte säga så mycket, men jag skall prova och se. 

Hairspray is always needed at least now that I sometimes actually do something with my hair and want it to hold all day. An these small ones are always goo because they fit well in a bag. The smell is really good and I know that many swear that this is the best there is. I can't say much yet but I will try it and see.

Loreal Skin Perfection Unifying Day Moisturiser

Ännu mera Loreal. Haha. Nå, nu när jag börjat ta bättre hand om mig själv och verkligen börjat satsa på att komma ihåg och orka tvätta ansiktet och lägga på dagkräm och nattkräm så kommer nog denna även i användning. Det enda minuset hittills är nog det att den är i en burk och inte en tub, men jag kan leva med det. 

More Loreal. Haha. Well, now that I have started taking better care of myself and really try to remember to clean my face and put on daycream and nightcream this really does come to good use. The only minus right now is that it is in a glasstub instead of a tube, but I can live with it.

Nivea Lip Butter Blueberry Blush

Den här doftar helt UNDERBART! Ja, blåbär. På något sätt så känns den jättebekant men jag kan bara inte komma på vad det är. Ja, visst igen ett lipbalm men jag gillar såna så det stör inte mig. Borde nog försöka få bort en del dock. 

This smells SO WONDERFUL! Yes, blueberry. Somewhat very familiar but I just can't figure out from where I know it. Yes, again a lipbalm, but I kinda like them so it doesn't bother me. I should start getting rid of some in my collection though.

Lumene Clear it Up! Deep Purifying Wash Face & Eyes

Jag har redan öppnat denna och använt ett par gånger och hittills så kan jag säga att jag tycker riktigt bra om den här. Jag har inte förr haft en gelbaserad så det är lite nytt. Den känns riktigt bra och doftar god. 

I have already opened this one and used it a few times so I can already say that I like it. I have not had a gelbased before so it is a bit new. But it feels good and it smells nice.

Katy Perry Royal Revolution perfume

Katy Perry kommer helatiden ut med nya dofter tycker jag. Den här innehåller vanilj och mysk och allt möjligt. Vid första sniffet så kan jag säga att doftar helt okej, men jag måste nog prova lite fören jag verkligen kan säga. 

Katy Perry comes out with new scents all the time it feels. This one has vanilla and musk and a lot of different things. At the first sniff I can say that it doesn't smell bad but I will have to try it a bit more to really say if this is my new favorite or not.

L'Occitane Shea Butter Hand Cream 

L'Occitane är ett märke som säkert alla har hört om nångång i sitt liv och den här handkrämen är en produkt som är väldigt känd. Innehåller 20% sheabutter  och lär vara helt underbart bra. Jag har inte förr provat detta så det skall bli roligt att göra det och se om jag gillar den. Dessutom så kommer handkräm bra i användning nu när det börjar bli kallare. 

L'Occitane is a brand that probably everyone has heard of at soem point and this hand cream is one of their most loved products. It has 20 % sheabutter and it is said to be wonderful. I have never tried this before so it will be cool to try it out and see what I think. And it is also good to have handcream now that it is starting to get colder. 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...