Tuesday, September 23, 2014

FINGERS CROSSED


Mycket stort på gång och jag sku inte vilja få mina hopp upp för mycket men det är lite svårt när man är jag. Ett stort bubbel av lycka vill spruta ur mig, men jag vågar inte ännu. Kanske imorgon. Om allt går bra. Ja, jag vet att det är hemskt irriterande när någon är kryptisk men just nu vågar jag bara inte säga för mycket.

Men håll tummarna för att allt går bra och att det snart kommer ett riktigt fantasiskt glädjeinlägg.

A lot of big things going on right now and I wouldn't want to get my hopes up too much, but it is hard when you are me. A huge bubble of joy just wants to come out, but I can't let it. Maybe tomorrow. If everything goes well. Yes, I know that it is very annoying when someone is being very cryptic but I really can't say too much right now. 

But keep your fingers crossed and hope everything goes well and that there soon will be a fabulous happy post.

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...