Sunday, September 21, 2014

Damage was done once again!

Ibland så måste man bara få shoppa lite, det vet vi ju alla. Sen ibland så måste man verkligen shoppa fast man egentligen inte skulle ha råd med det. Dessa gånger är såna som till exempel gånger gå man märker att man lyckats få sönder 4 par byxor under en kort tid. Fråga inte mig hur jag gjorde det, för jag har ingen som helst aning.

Så 8.9. tog jag med mig min bästa Zan till Itis och började söka byxor åt mig. Vi var även och åt lite kinesiskt och jag lyckades även köpa lite annat på samma gång. Nu önskar jag nästan att jag hade sparat pengarna. Hehe.

Sometimes you have the right to shop a bit, we all know that. And sometimes you really have to even though you don't really have the money. Like when you break 4 pairs of pants in a short period of time. Don't ask me how the hell I did that. I have no idea. 

So 8.9 I took bestest Zan with me to Itis to find some pants for me. We even went to eat some chinese and I also did manage to buy a few other things too. Now I kinda wish I had saved the money. Hehe. 


Jag har länge redan funderat att jag behöver en power bank så att jag inte helatiden behöver söka ett uttag. Så vi gick in i Glitter och sen hittade jag även ett underbart skal till iPhonen jag nuförtiden använder igen. Sist köpte jag några hårband eftersom jag nuförtiden bara använder "telefonsladd". På köpet fick jag Costume. Inte alls så illa.

I have been thinking about getting a power bank for a while now o that I wouldn't have to worry about charging my phone all the time. So we went to Glitter and I also found a cute little case for my iPhone that I am using again. Lastly I got a few hairbands since I these days only use that kind. I also got a Costume for free. Not bad. 


I Anttila så tog jag med mig en cleansing water eftersom det behövs alltid.

In Anttila I got some cleansing water which is always needed. 


Egentligen sökte jag vinröda byxor men hittade inga bra så sen hittade jag dessa lila och föll pladask. Så underbar färg och perfekt nu i höst. Lite mörkare i verkligheten men ändå.

Actually I was looking for winered pants but didn't find any good ones but then I came across these purple ones and fell in love. Perfect color for the fall. A bit darker in real life but still.


Zara är troligen min favorit när det kommer till allt. Jag hittar alltdi någonting och det gör nog Zan också för den delen. Denna gång blev det två par byxor och jag är så nöjd. De svarta är verkligen helt otroligt mjuka och blåa jeans är ju bara något man måste ha.

Zara is probably my favorite when it comes to everything. I always find something and so does Zan. This time it was 2 pairs of pants and I am so happy. The black ones are so soft and blue jeans are just a must.

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...