Saturday, September 13, 2014

Closets: Dresses and shirts

Ni som har läst den här bloggen ett par år nu vet att jag städar och ordnar väldigt ofta (min mamma säger ofta att hon känner ingen annan som städar så mycket som jag). Ibland får jag underliga infall mitt i natten och bestämmer mig att istället för att sova så skall jag organisera mitt klädskåp. Och eftersom min hjärna helatiden söker nya blogginläggsidéer så fick detta även bli ett. Jag vet inte om det här är intressant för någon annan än mig så det skulle vara kul att höra vad ni tycker.

You who have read this blog for a couple of years now know that I clean and organize a lot (my mom says that she doesn't know anyone else that cleans as often as I do). Sometimes I get weird ideas in the middle of the night and instead of sleeping I decide to organize my closet. And since my brain is constantly searching for new blogpost ideas this got made into one too. I don't know if this is interesting to anyone else but me so please let me know if you enjoyed this.


Bilderna är tyvärr lite dåliga eftersom ljuset var skit, men det viktigaste kommer ju ändå fram trots det. Före så var ju allt ett totalt kaos och INGET rymdes in mera i skåpet. Jag fick riktigt slåss för att få in något plagg eller ut. Jag har en gång tidigare ordnat det här skåpet men den ordningen är long gone så det var verkligen dags att ta det på nytt och hoppas att jag kan hålla ordningen nu.

The pictures are a bit bad since the lighting wasn't ideal, but the important thing is still visible even though. It was a complete mess and NOTHING could fit anymore. I had to fight to get anything out or in. I have organized it once before but that is long gone and it was time to do it again and hope that I can keep it nice and organized this time. 


Efteråt så fanns det lite lite mera plats men troligen inte länge om jag inte börjar göra något åt saken. De vita hängarna är klänningar och ja, jag stör mig mycket på att alla hängare inte är likadana men det orkade jag inte börja fixa då mitt i natten. Men jag är mycket nöjdare med det här än hur det såg ut tidigare. Jag skall ännu försöka gå igenom alla och ta bort såna som jag inte längre använder. Kanske det blir ett till inlägg då, om inte jag hinner flytta och byta klädskåp före det. Det får vi se.

Det här är ju bara ett av 3 klädskåp så det kommer mera! 

Afterwards there is a bit more space, but probably not for long if I don't start doing something to it. The white hangers are dresses and yes, it does bug me that they are not all the same, but I didn't feel like fixing it in the middle of the night. But I am much more happy with how it looks now then what it looked lite. I am still gonna try to go through them and take away ones I don't use. Maybe it will be another post, if I don't move before then and have a different closet. We will see.

This is only one of three closets so there will be more!

1 comment:

  1. För att inte tala om allt du har i garderoben.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...