Monday, August 25, 2014

So busy and tired

Jag kan varna er redan nu om att det här kommer att vara bara text. Och troligen kort eftersom jag verkligen borde gå i säng för att jag har jobb imorgon och måste upp tidigt. Definitivt inte ännu van vid det att jag har jobb helatiden och mindre tid att planera och göra inlägg så det kommer vara lite annorlunda nu i början, tills jag hittar ett sätt som passar mig.

Men jag är fortfarande här och tänker inte gå någonstans! Ni behöver inte oroa er alls! Dessutom så har ni blivit fler på senaste tiden vilket gör mig så sjukt glad. Redan 45 följare på Bloglovin. Det tycker jag att är så roligt.

Jag har åtminstone 2 väldigt fulla dagar framför mig men efter det så skall jag skriva ett lite bättre inlägg åt er. Jag skall åtminstone visa vad jag köpte från Bangerhead. :)

I can warn you already that this will be all text and probably short since I should be in bed already because I have work tomorrow and need to get up early. I am not used to having a job all the time and less time to plan and make posts so it is going to be a bit different for a while, before I find a way that suits me. 

But I am still here and am not going anywhere! Not to worry! There are also more of you these days which is making me so happy. Already 45 followers on Bloglovin. It is so great. 

I have two really busy days ahead of me but after that I am going to give you a better post. I will atleast show you what I got from Bangerhead. :)

2 comments:

  1. Man märker verkligen att bloggstatistiken ökat hos de flesta nu i höst, tack vare FB-gruppen. Sååå kul! :D

    ReplyDelete
  2. JA absolut helt super roligt :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...