Wednesday, August 20, 2014

New O.P.I nailpolishes !

Igår var jag och Camilla till O.P.Is kompisförsäljning (eller vad det nu kallas) och eftersom vi båda är helt kära i nagellack så fick vi med oss många. Jag fick med mig 9 stycken medan hon tog 19 stycken. Jag höll lite koll i alla fall. Vissa av lacken var 5 euro styck och vissa var bara 1 euro styck så japp, det var klart att det skulle bli många från början.

Yesterday me and Camilla went to O.P.Is friendsale (or whatever it is called) and since we both love nailpolishes we bought a lot. I got 9 while she got 19. I did keep myself to under 10 at least. Some of them were 5 euros each and some were only 1 euro each so it was clear from the beginning that there would be many in the basket.


Här har vi den fina högen. Jag är helt kär.

Here we have them. I am so in love.


Kvinnan i kassan satt även med dessa i påsen och jag är väldigt ivrig att få testa dem.

The lady also put some of these in the bag and I am very excited to get to try them out.


9 stycken O.P.I nagellack för 28 euro är ju verkligen ett kap! Nu har jag 10 stycken O.P.I i min samling. Helt otroligt kul!

Efteråt så gick vi till Camilla och pratade strunt och lekte med Lejonet och lackade naglarna. Helt bäst!

9 O.P.I nailpolishes for 28 euros is really good! Now I have 10 O.P.I polishes in my collection. So fun!

Afterwards we went to Camillas and ttalked and played with Lion and painted our nails. It was awesome!

4 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...