Wednesday, August 6, 2014

New job


Tredje dagen på nya jobbet börjar snart. Det är fortfarande lite spännande och lite kaos eftersom jag inte riktigt kan allt ännu, men det skall nog fixa sig. Jag kom dessutom på att jag behöver börja styrketräna asap om jag inte vill att stolar skall falla på mig eller liknande. Ja, jag tänkte få en hög stolar på mig igår. Inte så roligt.

Idag skall jag dessutom på en lägenhetsvisning och den lägenheten befinner sig på så fantastiskt ställe att huhu. Jag håller ju definitivt inte andan eftersom jag vet hur svårt det är att få lägenheter och hur MASSOR folk som behöver och söker. Men lite får man väl hoppas i alla fall. Man kan inte vinna om man inte försöker.

Third day at the new job starts soon. It is still a bit exciting and a bit of a chaos since I don't really know how to do everything, but it will get better. I also realized that I need to start strength training asap if I don't want chairs to fall on me. Yes, I almost got a pile of chairs on me yesterday. Not so fun. 

Today I am also going to go see an apartment and it is located on the perfect place and wow. I am not holding my breath since I know how hard it is to get an apartment and how many are in need and searching. But maybe. You can't win if you don't try.

2 comments:

  1. So far so good, eh? För bra muskelträningspass man kan göra hemma rekommenderar jag neilarey.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...