Saturday, August 9, 2014

LIVBOX AUGUST 2014


Den här månadens Livbox var lite annorlunda eftersom den här gången har de frågat ett gäng bloggare om deras favoritprodukter och sedan gjort en box av dem. Jag tycker att det blev en helt trevlig box av dessa produkter och det skall verkligen bli roligt att använda allihopa. Bronzern får jag öva med eftersom det är något jag inte använder riktigt. Men prova kan man alltid. Ifall ni vill se vem som har valt vilken produkt så kan ni klicka här.

This months Livbox was a bit different because this time they asked a gang of bloggers to choose favorite products and then made a box of them. I think it's a very good box and it will be fun to try these out. The bronzer I will have to learn how to use since it is something I don't really use. But I can try it.If you want to see who chose what product you can click here.


Dolce Showergel by Dolce & Gabbana 
Doftar helt fantastiskt gott och lyxigt värre. Det här är nog nåt jag inte skulle köpa själv eftersom den är såpass dyr. Men härligt att få prova och njuta av lyxen.
Smells so good and is a real luxury. This is really something that I would not buy myself because it is so expensive. But it is so mice to get to try it and enjoy some luxury. 

Batiste Dry Shampoo XXL Volume
Eftersom jag fortfarande har en "pannlugg" som jag måste flytta ur vägen helatiden och det gör att den blir smuttsig före resten av håret är det och jag inte vill tvätta håret varje dag så är torrshampoo räddningen ibland.
Since I still have "bangs" that I need to push away all the time and that gets it dirty more quickly then the rest of my hair and I don't want to wash my hair everyday dry shampoo is a life savior sometimes.

Clinique All About Eyes
En sånhär har jag redan i användning och den är nästan slut att den här kom verkligen perfekt. Hittills så har den varit riktigt bra. Speciellt med tanke på att jag inte tidigare änvände något alls runt ögonen.
I already have one of these in use and it is almost out so this is just perfect. This far it has been good. Especially when I didn't use anything around my eyes before it. 

The Body Show Honeymania Body Butter
Jag har länge redan tänkt på att jag borde prova Body Shops Body Butters men inte fått mig själv att gå in och köpa en. Så detta är bara helt perfekt. Den här skall jag ta och prova så fort jag får slut på den andra Nivea In-Shower som jag nu har i badrummet.
I have been wanting to try the body butters from Body Shop for a while now but not been able to go in and get one. So this is really perfect. This I will try as soon as I get the other Nivea In Shower, that I am using, finished. 

Lumene Arctic Sun Bronzer (1 Fresh Day / Päivän Hehku)
Min första bronzer någonsin. Det här är en stor dag. Jag har funderat länge på att det skulle vara roligt att testa så nu fick jag möjligheten. Jag gillar att den är matte för jag tror att det är lättare att jobba med. Ni får gärna rätta mig om jag har fel.
My first bronzer ever. This is a big day. I have been thinking that it would be fun to try out and now I have the chance. I like that it is matte since I feel like it's easier to work with. You can correct me if I am wrong.

2 comments:

  1. Skulle gärna läsa en recension av torrshampot sen när du testat den lite mer! :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...