Friday, August 29, 2014

From Bangerhead


En morgon så blev jag så trött på att ha nagellacket förstört eftersom pålacket torkar så långsamt att jag bestmde mig för att äntligen beställa Seche Vite igen. Den här gången gjorde jag det via Bangerhead. Medan jag kollade runt så lyckades jag fastna för ett par andra grejer som jag velat prova redan länge. Ena är Real Techniques Miracle Complexion Sponge och den andra är NYX Butter Gloss.

Ärligt så skulle jag nog ha hittat fler också men höll mig till dessa tre. Till exempel så vill jag verkligen ha allt från Real Techniques.

One morning I got really annoyed at having my nailpolish destroyed because of the top coat drying too slow and I decided to finally order Seche Vite again. This time I did it through Bangerhead. While I was looking at everything on the site I clicked on a few other things as well. One was the Real Techniques Miracle Complexion Sponge and the other one NYX Butter Gloss. 

Honestly I could have clicked many more but I kept myself to these three. For example I really do want everything from Real Techniques.Jag fick även med en liten prov av ett shampoo från Loreal och en 5 euros rabattkod vilket alltid är välkommet. Jag har inte ännu provat dessa (utom Sechen som är kärlek!) men jag återkommer sen när jag vet mera. :)

I also got a tester of a shampoo from Loreal and a one 5 euro discount code which is always welcome. I haven't tried any of these (except Seche which is love!) but I will get back to you once I can say more. :)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...