Thursday, August 7, 2014

FIRST EVER EMPTIES

Om ni har levt under en sten och inte alls vet vad en empties är så går det alltså ut på att visa de produkter man fått slut under en viss tid. Vissa gör dessa varje månad och kanske nångång i framtiden lyckas jag också använda slut produkter så fort att jag har nåt att skriva om varje månad, men tills dess så kommer dessa lite nu och då.

If you have lived under a rock and don't know what an empties is then it is a post where you show the products that you have finished during a period of time. Some do these every month and maybe someday I will also be able to use up products that fast so that I have something to write about, but until then these will show up now and then.


 Dessa alla är alltså inte från en månad utan en längre tid.

These all are not from one month but a longer period of time.


Jag har en liten papperspåse som jag samlar dem alla i och nu kan jag tömma den och kasta bort dem. Så skönt kan jag berätta! Sen är det bara att börja använda upp nya och fylla påsen igen!

I have a small paper bag where I collect all of them and now I can empty it and throw them all away. So nice! Then I just need to empty more products! 


Dove Hair Therapy Damage Solutions Intensive Repair Shampoo and conditioner 

Om ni har följt den här bloggen en tid nu så kommer ni säkert ihåg att jag fick dessa från Buzzador och föll pladask. Doftar helt otroligt gott och gör håret så fint och mjukt.  Jag har ännu kvar av de små balsam och det är bara kärlek.

If you have followed this blog for a while you probably remember that I got these from Buzzador and fell in love. They smell so good and make my hair so soft and nice. I still have some of the small conditioners left and they are still the best thing. 


Zendium Sensitive Toothpaste

Den här fick jag av mammas kompis eftersom jag en tid hade en massa aftor och det sägs att den här hjälper hålla såna borta. Jag kan inte säga att jag märkte någon större skillnad. Helt okej tandkräm.

This one I got from a friend of my moms since I had a lot of small sores in my mouth and it says that this might help. I can't say that I could see a huge difference. It's an okay toothpaste.


Nivea In-Shower Body Milk 

Den här fick jag i Juni i Livboxen och har absolut älskat att använda den här nu och då i duschen. Grejen är ju den att man först tvättar kroppen med duschkräm och sedan lägger på av detta då man ännu är i duschen. Sen sköljer man sig igen och sen är man klar. Man behöver inte kladda med mer krämer. Den här kladdar inte heller handuken.

This one I got in June in the Livbox and I have loved using this in the shower now and then. The things is that you first wash yourself clean and then put this on while you are still in the shower. Then you rinse it off and done. You don't need to put on any more creams. And it doesn't stick to the towel either.


Garnier Fructis Color Resist Strengthening Shampoo

Den här doftar så otroligt gott! Det är som en fruktträdgård! Fructis är ett shampoo som jag nu och då går tillbaka till. Jag gillar.

This one smells so good! It is like a fruitgarden! Fructis is really a shampoo I do go back to now and again. I really like it.


Schwarzkopf Essensity Moisture Shampoo

Den här gav mig inte mycket. Doften var inget speciellt och tyckte inte heller att den gjorde några under i mitt hår.

This one didn't blow my mind. The smell is not really anything special and I didn't feel like it did wonders to my hair.


No7 Beautiful Skin Night Cream and Day Cream

Jag skrev om dessa här. Fortfarande är jag av samma åsikt. Just nu håller jag på och ger Day Cream en ny chans eftersom jag råkade ha en i min låda.  

I wrote about these here. I am still feel the same. Right now I am giving the Day Cream a new chance since I had one in my box. 


Labello lipbalm

Klassisk. Gör jobbet men är inget speciellt egentligen. Jag är bara väldigt överraskad över det att jag lyckats få slut ett lipbalm utan att det försvunnit spårlöst före det.

Classic. Does the job but isn't really anything special. I am just very surprised that I actually finished a lipbalm before it got lost somewhere before it.


Olay Total Effects Day Moisturiser SPF 15

Det här är också en som jag fått med Livbox. Jag gillar det att den har SPF eftersom det har varit väldigt bra såhär den här sommaren. Jag tycker att den här gjorde ett riktigt bra jobb.

This one I also got in a Livbox. I love the fact that it has SPF since it has been very needed this summer. I think this did a really good job.


Depend Nailpolish Remover

Den här kommer jag inte att köpa pånytt. Den här är så oljig att den blir överallt och jag tyckte inte alls om känslan. Jag gillar den blåa versionen bättre.

This one I am not going to buy again. This just felt really greasy and gross and I really didn't like the feeling. I like the blue version better.


Lumene Lab Age Correcting Night Cream

Sist men inte minst har vi den här som jag också fått via Livbox. Som nattkräm väldigt bra och min hud tyckte om den också. Det ända jag inte riktigt tyckte om så var burken den var i. Det är lite jobbigt för mig att lägga fingret i sånahär eftersom jag har långa naglar och såklart får en massa under dem. Men det lyckades jag rädda genom att använda en bomullspinne.

Last but not least we have this one that I also got through Livbox. As a night cream very good and my skin really liked it. The only thing I didn't really like was the pot it was in. It is a bit hard for me to put my fingers in these kind of pots since I have long nails and get a lot of stuff under them. But I solved that problem by using a cotton swab. 

Nåja, första empties inlägget gjort. Själv älskar jag läsa empties inlägg så jag hoppas att ni också gör det. Ni får gärna kommentera och berätta ifall ni använt någon av dessa produkter och vad ni tyckte. Det är alltid så roligt att höra. :)

Well, first ever empties post done. I myself love reading empties posts so I hope you guys do too. Do leave a comment and tell if you have used any of these products and what you thought of them. It is always fun to hear.  :)

1 comment:

  1. Hi Emmelemzi!!

    I have nominated you for a Liebster award! Please check the link out for details!

    http://beautyasti1.blogspot.com/2014/08/beautyasti1-have-been-nominated-for.html

    Lovelove..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...