Wednesday, June 4, 2014

Trying to eat healthy....

Det här är alltså vecka 21. Bara så att ni vet.

På måndagen var jag på jobb så då hände det ingenting speciellt.


På tisdagen så var jag till Kela igen. Jag var där 3 gånger på grund av samma sak så det var lite irriterande. Vi promenerade dit med mamma. Jag sa på vägen dit att jag försöker minska på Pizza, vit bröd och hamburgare. Nå, när vi kom hem så hade vi köpt en ostpizza. Det gick ju bra.

On Tuesday I went to Kela again. I went 3 times because of the same thing so it was a bit annoying. We valked there with mom. I said on the way there that I should try to eat less pizza, white bread and burgers. Well, when we came home we had a cheesepizza. That went well. På onsdagen fick jag sällskap av dessa två. Sötnosarna. Jag gjorde ett inlägg om den dagen här så ni kan gå och läsa mera där.

On Wednesday I got to hang out with these two. Sweetness. I made a post about it here so you can go and check it out.


På torsdagen så fick jag starta dagen väldigt tidigt för att träffa Henna. Vi gick till Lidl och köpte lite att äta och sen satt vi ute och jag åt sallad till morgonmål. Det var så fint väder att det var otroligt skönt.

Sen gjorde jag lite shopping och senare träffade jag även R och Ona och tog en drink på terassen. Jag drack en pepsi faktiskt. Där satt vi några timmar och försökte förbättra världen. Efter att R tog sig hem träffade jag och Ona en liten Emma och vi gick runt i butiker lite. Eftersom jag köpt stuff tidigare så höll jag fingrarna borta från allt.

On Thursday I got to start the day really early to meet Henna. We went to Lidl and got some food and then sat down outside and I are a salad for breakfast. It was such a beautiful weather that it was so nice. 

The I did some shopping which you can see here and later met up with R and Ona and took a drink on a terrace. I drank a pepsi actually. We sat there a few hours and tried to make the world better. After R went home me and Ona met up with Emma and checked a few shops. Since I had bought stuff earlier I kept my finger away from everything.


Det här har varit mitt morgonmål nu och då.

This has been my breakfast a few times.


På fredagen åkte jag först efter byxorna som jag blev kär i. Och sen blev det parkhäng med R, Netta, Markus och Emma. Jag åt även en sallad eftersom jag tänkte dö av hunger.

On Friday I first went after the pants I fell in love with. Then there was some park sitting with R, Netta, Markus and Emma. I ate a salad since I was so hungry.På lördagen gick jag och mamma till Maailma Kylässä och det var sjukt varmt och massor med folk. Jag köpte några armband och det var det.

On Saturday me and mom went to Maailma Kylässä and it was warm and there were a lot of people. I bought a few bracelets and that was it.


Och sen så åt jag en baguette. Vit bröd. Damn.

 And then I ate a baguette. White bread. Damn.


På söndagen tog jag det lugnt och hängde med Ona i parken tillsammans med varsin burk Ben & Jerry's. Sjukt gott.

On Sunday I took it easy and hung out with Ona in the park together with Ben & Jerry's. So good.

Det var ingen dålig vecka det alls. Roligt hade jag absolut.

It was not a bad week at all. I had a lot of fun.

Skriven 13:40

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...