Friday, June 27, 2014

They are very very pink!


Mera shopping och mera skor. Jag och mamma gick till Citymarket för att hitta skor åt henne men kom istället ut med skor åt mig. Oho.

More shopping and more shoes. Me and mom went to Citymarket to find shoes for her but instead came out with shoes for me. Ups.


Dessa föll jag direkt för när jag såg dem och när jag lyfte upp dem för mamma så trodde jag att hon skulle hata dem, men istället så tyckte hon också om dem. Dessa är alltså väldigt lysande pink och jag älskar dem verkligen!

These I fell for the moment I saw them and when I showed them to mom I thought she might hate them, but instead she also liked them. These are really really pink and I love them!


Det andra paret är ett par röda. Jag ville verkligen ha färggranna skor den här gången. Jag brukar alltid bara bara ha svarta som jag sedan använder sönder så nu ville jag ha lite andra också. Båda var på rea så det var perfekt.

The other pair is a red pair. I really wanted some colorful shoes this time. I usually just have a black pair that I then use until they fall apart so now I wanted some others too. Both were on sale so it was perfect.

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...