Wednesday, June 4, 2014

New bracelets

Hej allihopa! Efter en paus på några dagar så är jag tillbaka igen! Jag har ett inlägg som jag åtminstone borde få gjort men lyckas inte alls. Ibland blir det så, men istället för att låta er vänta i en evighet så tänkte jag att jag kan kasta in ett lite lättare här emellan.

Hello everybody! After a short break I am now back again! I have one post that I at least have to do but I am not getting it done. It happens, but instead of letting you wait forever I thought I should throw in something.


Tre nya armband som jag köpte på Maailma Kylässä som jag och mamma besökte för någon vecka sen.

Three new bracelets that I bought at Maailma Kylässä that me and mom checked out a week ago.Dessa får mig verkligen att vilja göra armband igen och jag tror att jag faktiskt måste gräva fram och börja pyssla igen.

These really make me want to start making bracelets again and I do think that I have to get them out and start making.Jag tycker så massor om färgerna och kan inte vänta på att få knyta dessa runt min arm.

I love the colors and can't wait to get to put these around my arm. Vad tycker ni?

What do you think?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...