Saturday, June 28, 2014

It's a tired smile


Egentligen var det meningen att jag skulle dra mig själv in till stan och delta i Pride paraden, men det blev ingenting. En orsak är den att jag sovit knappa 5 timmar i natt och trots att jag egentligen inte är jättetrött så känner jag nog det i kroppen och knoppen.

I was supposed to drag myself to the city and be in the Pride parade, but that didn't happen. One reason is that I have gotten barely 5 hours of sleep and even if I am not that tired I can still feel it in my body and my head.


Så istället tog jag några selfies för det här inlägget eftersom jag lyckades nog dra mig i duschen på morgonen och lägga på maskara. Måste ju visa det åt någon. 

Säg hej åt fräknarna! 

So instead I took some selfies for this post since I did manage to drag myself in the shower this morning and put on some mascara. I have to show someone.

Say hi to the freckles!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...