Thursday, June 12, 2014

I guess there is a first time for everything


Ja, jag har under senaste tiden lyckats göra av med en del pengar och istället blivit rikare på saker. Jag försöker helatiden säga åt mig själv att jag inte shoppar hemskt mycket, men om man riktigt tänker efter så blir det nog ibland ganska mycket. Men det mesta är inte dyra köp så det är helt okej.

Yes, I have made some damage these last few week and spent a lot of money but gotten some things in place of the money. I try to tell myself that I don't do that much shopping, but if one really thinks about it it does get quite a lot sometimes. But most of the items are not that expensive so it is okay. 


Två set från Change. Nya BHn har jag redan funderat på en stund och sen råkade jag gå in i Change och de hade en kampanj pågång där man fick 2 set för ens pris. Jag var såld. Nångång måste man unna sig själv kvalitets BHn.

Two sets from Change. New bras I have needed for a while already and then I went in to Change and they have a buy 2 for 1 and I was sold. Sometimes you just have to treat yourself to some quality bras.


Solglasögonen så visade jag egentligen redan i ett inlägg men jag tänkte att jag lägger med dem här också. H&M är ypperligt att shoppa solglasögon. Massor att välja mellan och priserna är riktigt bra. Det är inte så farligt om de inte håller så jätte länge.

Sen har jag också skaffat en ny eyeliner som jag provade redan och åtminstone hittills så verkar den riktigt bra. Det är alltså Maybelline Master Precise liquid eyeliner.

The sunglasses I already showed in one post but I thought I would include them here too. H&M is a good place to shop for sunglasses. A lot to choose from and the prices are good too. It isn't a big deal if they don't last very long. 

Then I also have gotten a new eyeliner which I tested and so far so good. It is the Maybelline Master Precise liquid eyeliner. 


Klänningen kommer också från H&M och den kommer ni att få se bättre i något skede. Jag ÄLSKAR spetsryggen! Kostade bara 10 euro så ett kap!

Garnier Micellar Cleansing Water har jag hört så mycket bra om att jag blev tvungen att plocka med den när jag såg den i butiken. Det är en som alla bloggare pratar om.

The dress is also from H&M and you will get to see on me at some point. I LOVE the lace back! And it was only 10 euros so not bad!

The Garnier Micellar Cleansing Water I have heard so much good about that I couldn't resist picking it up when I saw it in the store. It is one that everyone talks about. 


Det här är troligen första gången jag visar BHn på min blogg och jag funderade faktiskt en stund på ifall jag borde eller inte men kom sedan fram till att ja det skall jag nog. De är ju så snygga att det skulle vara synd att bara gömma bort dem.

This is probably the first time I show bras on my blog and I did think about it. If I should or not but then decided that yes I should. They are so pretty that it would be a shame to just hide them. 

Vad har ni lyckats köpa under senaste tiden?  

What have you bought the last few weeks?

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...