Friday, June 20, 2014

I almost can't believe what I'm seeing!


Jag fick hem ett litet brev från Buzzador för några dagar sen och den innehöll dessa tre infoblad med mitt ansikte på baksidan. Om ni är Buzzadorer så kan det hända att ni hittar mig på baksidan ibland. Det är en tid sen jag tackade ja till detta jag har verkligen väntat så länge på att den här dagen skulle komma!

I got a letter from Buzzador a few days ago and it had these three in it with my face on the back. If you are a Buzzador you might find my face there sometimes. It is a while since I said yes to this and I have waited so long for this day to come!


Det känns så otroligt att se min egen bild där tillsammans med mitt namn och bloggadress. Jag trodde aldrig att något sånthär skulle hända.

It feels so weird to see my own picture there with my name and blogadress. I never thought something like this would ever happen. 


Ifall ni vill läsa alla inlägg jag skrivit för Buzzador så skall ni klicka här. Kan ju berätta att i början hade jag ingen aning om vad jag gjorde så det inläggen är inte så bra. Senare så som med Veet kampanjen (som är den mest lästa eftersom jag lyckades hamna på Buzzador Sveriges facebooksida.) och Dove kampanjen så känner jag att jag hittade min stil.

If you want to read all the posts I've done for Buzzador you can click here. I can tell you that in the beginning I really didn't know what I was doing so the posts aren't that good. Later like with the Veet campaign (which is the most read one since I got on to the Buzzador Sverige facebookpage) and the Dove campaign I really feel like I found my style. 


Om någon av er har hittat hit tack vare just det här infobladet så får ni gärna säga till. Det skulle vara så roligt att veta om folk faktiskt hittar hit den vägen. :)

Att vara Buzzador är så otroligt roligt och jag hoppas att jag får komma med i fler kampanjer som jag sedan kan berätta åt er om. För jag älskar att testa nya produkter och tycker det är så roligt att berätta om dem åt er. Och att få se mitt ansikte på infobladet är ju bara en dröm som blivit uppfylld. Helt galet.

Ifall ni vill joina Buzzador så är det bara att gå till Buzzadors hemsida och bli medlem. Ni kan nämna att det var jag som skickade dit er genom att nämna Emmelemzi när ni registrerar er. :)

If some of you have found your way here thanks to this page then please let me know. It would be fun to know if people actually find their way here that way. :)

To be a Buzzador is so much fun and I hope I get to a lot more campaigns that I then can tell you guys about. Because I do love trying out new products and it is so fun to get to tell you guys about them. And to see my face right there is just a dream come true. So crazy. 

If you wanna become a Buzzador all you have to do is to go to their website and click on the "become a buzzador". You can mention that it was me who sent you there by writing in Emmelemzi as the recruiter. 


4 comments:

 1. Arvaa mitä, arvaa mitä, arvaa mitä :P

  ReplyDelete
 2. Camilla: Kerro. Kerro. Kerro.

  ReplyDelete
 3. Oujee, hieno kuva. Ja takuulla hurja tunne saada nuo lehtiset käteen ensimmäistä kertaa! :)

  ReplyDelete
 4. Iina: Joo oli ihan hullua :D

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...