Tuesday, June 24, 2014

H&M haul


Som ni kanske vet så håller reorna på just nu och alla butiker har en massa grejer på rea. Jag har kollat igenom H&M tillsammans med Ona nu två gånger och med mig har jag lyckats få en fin liten hög. På första gången så lyckades jag hålla mig till bara smycken och på andra gången fick nagellacken och allt det komma med.

Ja, ifall ni var noga så såg ni att ett av halsbanden inte har en liten röd lapp, ja den var inte på rea. Men eftersom jag föll för dem så blev jag tvungen att ta med dem också.

Nej, inga kläder den här gången, men jag har ännu tid. ;)

As you might know the sales are on right now and all the stores are full of stuff on sale. I have gone through H&M twice now together with Ona and with me I have gotten a few goodies. On the first time I did keep myself to only necklaces and on the second time all the nailpolish and stuff came with me. 

Yes, you might notice that there is one pack of necklaces that don't have the sale tag on it, and yes it was not on sale. But as I fell for them I just had to get them.

No, no clothes this time, but I still have time. ;)

skrivet 23.6. klockan 23:33

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...