Saturday, June 21, 2014

Flowers everywhere!

Jag kom på här en dag att jag helt glömde bort att lägga med den här toppen när jag skrev om alla de grejer jag köpt på sistone. Nå, det stör egentligen inte eftersom den här toppen är så fin att jag bra kan ge den ett helt eget inlägg.

I realized one day that I had totally forgotten to put thiss top in the post where I showed everything I have bought lately. Well, doesn't really matter since it is so pretty that I can give it its own post. 
 

Jag såg denna i New Yorker i både vitt och svart men tyvärr så fanns inte vita i rätt storlek så det blev bara den svarta. Den här är alltså i storlek S. Jag provade först M men den var för stor på mig vilket är ovanligt. Den är också lite längre där bak vilket jag tycker att är super.

I saw this one in New Yorker in both black and white but sadly there weren't the right size in the white one so I only got the black one. This is size S. I did try on the M first but it was too big on me which is unusual. It is also a tiny bit longer in the back and I love it.


Jag blev själv kär i blommönstret och färgerna. Verkligen en perfekt liten sommartopp. Nu måste bara regnet sluta så att jag kan ta och använda den här.

I fell in love with the flowerprint and the colors. It is a perfect little summer top. Now the rain just has to stop so that I can use this one.

1 comment:

  1. Such a nice post dear!xx
    Would you mind checking my blog out,and following if you like it?
    That would mean so much to me!
    Keep in touch ,love xoxo

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...