Thursday, June 26, 2014

A few little bits and pieces of my life

Egentligen så skulle jag nästan bara vilja hoppa över alla de veckor jag nu inte skrivit om och bara fortsätta framåt istället, men sen igen så tycker jag att det är roligt att ge er en inblick i min vardag lite. Nå, vi tar fort och går igenom lite.Vissa bilder är lite randomly lagda och det finns inte bilder från varje dag, men bättre än inget. Plus att jag inte längre kommer ihåg vad jag gjorde och när. Jag börjar ju bli gammal nu.

I would actually almost want to just skip all the week I haven't wrote about and just continue forward instead, but then again I like giving you a tiny look in to my daily life. So, we shall just go through it quickly.Some pictures are a bit random and there are not pictures from all the days, but it's better than nothing. Plus I do not remember all of the things I did and when. I am starting to get old over here.


 WEEK 22

För att ni skall förstå hur långt bak i tiden vi egentligen går så är första bilden från 26.5. Pappa kom hit och han och Lillebror tvättade fönstrena. Jag var lite rädd att han skulle falla men som tur så lyckades han att inte göra det.  Det såg lite farligt ut. Nu ser fönstrena mycket bättre ut. Efteråt så åkte jag iväg till Stella på Trotsallt möte och där åt jag många jordgubbar.

Sen så vet jag inte riktigt vad jag gjorde hela veckan för nästa bilder är från fredagen då jag och mamma var och kollade på djuren i djurbutiken i Itis och sedan träffade jag Camilla och vi gick till Hard Rock Cafe. Min alkoholfria drink såg bättre ut än hennes.

So that you will understand how far back in time we are I can tell you that the first pictures is from 26.5. Dad came over and he and Littlebrother washed the windows. I was a bit scared that he would fall but he didn't. It did look scary though. Now the windows do look a lot better. Afterwards I went to Stellas and had a Trotsallt meeting where I ate a lot of strawberries. 

Then I don't know what I did all week since the next pictures are from Friday when me and mom went to look at the animals at the petstore in Itis and then I met Camilla and we went to Hard Rock Cafe. My non-alcoholic drink looked better then hers.


Min efterrätt på HRC. Cheesecake. MY GADH. Helt underbart.

Jag har dessutom märkt att jag äter massor pizza helatiden och det måste sluta nu.

På lördagen åkte jag till Mande och vi samlades ett gäng och spelade drickspel. Jag avslutade även min 27 dagar lång paus från alkohol. Ja, jag höll en liten paus. Kan också säga att det kanske inte var den smartaste ideén att spela dricksspel direkt. Men roligt hade vi definitivt.

My dessert at HRC. Cheesecake. MY GADH. Perfect.

I have also realized that I eat a lot of pizza all the time and it needs to stop. 

On Saturday I went to Mande's and we got a little gang together and played drinking games. I also did end my 27 day week long break from alcohol. Yes, I had a little break. I can also tell that playing drinking games right after wasn't the best idea. But we had a lot of fun anyways. 

WEEK 23

På tisdagen så var jag till Camilla och Viljami och fick barnvakta lilla Lejonet. Han är så otroligt söt när han sover. 

On Tuesday I went to Camilla and Viljami and got to babysit Lion. He is so cute when he sleeps. Jag satt på mig min kimono för första gången och blev helt kär i den. Den är sjukt skön! 

Jag gick runt Itis en dag och åt en toast på Hesburger och sedan lite senare en smoothie på Ciao cafe. Det här var gången då jag köpte den här toppen. Nya skor fick jag också en dag.

På fredagen träffade jag Stella och vi satt en stund ute och drack vin och åt jordgubbar. Sen så åkte jag vidare till nästa gäng och kvällen slutade på Vaticans dansgolv. Inte alls illa kan jag berätta. 

I put on my kimono for the first time and fell in love with it. It is so comfortable!

I walked around in Itis one day and ate a toast at Hesburger and a bit later took  smoothie from Ciao Cafe. This was the day I bought this top. I also did get some new shoes. 

On Friday I met Stella and we sat outside for a while and ate some strawberries and drank some wine. After it I went to meet up more people and the evening ended on dancefloor at Vatican. Not bad.


WEEK 24

På måndagen så träffade jag Milla nu när hon äntligen är tillbaka i Helsingfors. Jag fick en underbar liten present av henne från Nederländerna. Sen blev det otroligt goda kanelbullar och lite senare gick jag på Trotsallt picknick. Det börja regna men det var inte så farligt.Det var ändå riktigt roligt att sitta i Koffen.

Några roliga selfies måste jag ju också ta ibland. Jag testar lite med sidopannlugg igen eftersom jag inte vet om jag vill klippa eller inte.

Sen har jag nog bara hängt med folk och sånt. Njutit av det fina vädret som var då.Bra att jag gjorde det då eftersom det nu bara regnar.

Fortsättning följer!

On monday I met Milla now that she finally is back in Helsinki. I got a wonderful little present from the Netherlands. Then we ate some delicious cinnamonbuns and a little later that day I went on the Trotsallt picknick. It started raining but it wasn't that bad. It was still a lot of fun to sit in Koff.

Some fun selfies have also been taken. I and trying out the sidebang again since I don't know if I wanna cut my bangs or not. 

Then I have also just hung out with people. Been enjoying the fine weather that was back then. It's good I did since now all there is is rain and rain.

More to come!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...