Monday, May 5, 2014

WATCH AND VOTE !


Jag tror att jag aldrig har gjort ett inlägg där jag ber er kära läsare att göra något speciellt som att klicka in och rösta på något. Men nu gör jag det eftersom min kära Nelle (som nog ni som läst länge känner) är med i en tävling där hon kan bli sommarrecesent på SF Bio. Här ovanför kan ni kolla hennes bidrag och sen när ni gjort det så skall ni gå in här och klicka på rösta.

Jag hoppas verkligen att hon blir en av de två. 

I don't think I have ever made a post where I ask you guys to do something like click and vote on something. But now I am since my darling Nelle (which some of you old readers know) is in a competition where she can become a summer movie reviewer for SF Bio. Up there you can see the review (sadly only in Swedish) she did for the competition and then you can go here and click on rösta (vote).

I really hope she becomes one of the winners.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...