Tuesday, May 6, 2014

TAKE A STEP BACK AND LOVE IT


På mändagen kom min kära kära Zan över och vi var på en liten promenad i skogen och sen lagade vi mat. Det är sällan jag köper en fryspåse med potatis men det måste jag verkligen börja göra för det var riktigt enkelt och gott! Trots att det tog EN TIMME.

On Monday my lovely Zan came over and we went on a little walk in forest and then made some delicious food. I rarely buy the frozen potatobags but I really need to start doing that because it is so easy and delicious! Even though it takes AN HOUR. Sen drack vi tee och åt glass också. Min favorit. Aino mjölkchoklad.

The we also drank some tea and ate ice cream. My favorite. Aino milkchocolate. 


På tisdagen fick jag hänga med den underbara Milla som varit i Holland hur länge som helst. Vi gick till Apollo som lite blivit vårt ställe och satt där och pratade om allt och inget. En stund suckade vi också över ett par som verkligen hängde på varandra och var riktigt äckliga. Jap, jag är en av dem som inte tycker om sånt, sånt kan man bra lämna hemma.


On Tuesday I got to hang out with the wonderful Milla that has been in Holland for way too long. We went to Apollo that has kinda become our place and sat their over a long drink and talked about everything and nothing. For a while we also sighed over a couple that just couldn't keep their hands off each other and were just ew. Yes, I am one of them that think that those things can stay at home.Här har vi min lyxmiddag på onsdagen. Jag satt på Ninnis golv och åt McDonalds mat efter att ha sprungit runt hela stan typ före, så jag var verkligen hungrig.Flickorna hatade mig också lite för de planerade att gå ut och äta så de var hungriga.

Here we have my luxury dinner on Wednesday. I sat on Ninni's floor eating McDonalds food after running around all the city, so I was really hungry. The girls also hated me since they were planning on going out to eat and were very hungry.


Stella & Kati

Med dessa flickor gick jag sedan och drack skumppa medan de åt på Memphis. Bra stora portioner och det såg riktigt gott ut.

With these girls I then went to Memphis. They ate I didn't. They were good size portions and it looked so good.

Ninni & Frida


På torsdagen hade jag världens hemskaste huvudvärk hela dagen så jag hängde i sängen med min enhörning. Så kan det gå ibland.

On Thursday I had the worst headache the whole day so I hung out in my bed with my unicorn. It happens.Vädret var bara helt superunderligt hela tiden och alla undrade vart solen tagit vägen.

The weather was just really weird and everyone wondered where the sun had gone.


På fredagen blev det Megazone med ett gäng på 15 personer och det var riktigt roligt faktiskt. Sen efteråt så gick en del av oss till Mande för att hänga och där kom Sing Star fram såklart. Så alla sjöng och hade sjukt roligt. En verkligt bra fredag.

On Friday we went to Megazone with a 15 person gang and it was pretty fun. Then afterwards a few of us went to Mande's place to hang and there Sing Star got taken out of course. So everyone were singing and it was so much fun! A really good Friday.


På lördagen åt jag lite pizza jag hade kvar och så tog jag det bara lugnt.

On Saturday I ate some pizza I had left and just took it easy. Under veckan lyckades jag också ta en titt in i Tiger och där hittade jag den här som jag nu har pengar i. Jag tycker om att se pengarna växa.

During the week I also took and went to Tiger and found this that I now have money in. I like seeing the money grow.


På lördagen lyckades jag även få lite mer ordning på min kaoshörna där mina flyttlådor står. Jag jobbar på det helatiden kan jag säga åt er. Städandet tar aldrig slut.

On Saturday I even got a bit more organizing done on my chaoscorner where my boxes are. I am working on it all the time. The cleaning doesn't stop.


På söndagen så träffade jag Noora i Sörnäs och vi gick till Relaxin (sö-må-ti så är det billigare så det lönar sig att gå dit då!). Lillebror joinade oss också och vi gick till Sivuraide för jag blev hungrig. Sen satt vi en stund i Siima och sen bestämde jag mig för att gå hem medan de fortsatte kvällen.

På vägen hem lyssnade jag på Catching Fire. Så bra bok alltså. 

On Sunday I met Noora in Sörnäinen and we went to Relaxin (sun-mon-tue it is cheaper so it is great). Little Brother joined us too and we went to Sivuraide because I got hungry. Then we went to Siima for a while and then I went home and they continued the night.

On the way home i listened to Catching Fire. Such a great book.

3 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...