Tuesday, May 13, 2014

Some Lindex goodies


Jag är den person som man verkligen inte skall släppa in någonstans där det är rea på gång. Om någonting har -50 eller my goodness -70 % så lyckas jag troligen övertala mig själv till att jag verkligen behöver det. Så är det bara. Som nu när jag på fredagen var i Columbus för att hämta ett paket från posten så var jag dum och gick in i Lindex. Bara för att titta och sen kom jag fram till hyllan där det stod -70 % och ja, dog lite. Halsbandet var ju såklart det första som mina ögon fastnade på eftersom den lyser.

Ärligt talat så tänkte jag aldrig att jag skulle vara den person som skulle börja tycka om statement halsband och för ett år sen så skulle jag troligen inte ens ha tänkt tanken att köpa det här halsbandet. Men nu så kunde jag inte lämna butiken utan den. Och för ynka 4 euro så var den min.

I am the kind of person that you should never let in anywhere where there is a sale on. If something is -50% or my goodness -70% I do find a reason why I really need it. That's just a fact. Like now when I on Friday went to Columbus to get a package from the postoffice I was stupid and went in to Lindex to looked and then I came to the -70 % and yes, died a bit. The necklace was of course the first thing that caught my eye. 

Honestly I didn't ever think that I would be one to fall for the statement necklace and one year ago I wouldn't even had thought about buying the necklace.  But now I just couldn't leave the store without it. It only cost me like 4 euros so.


I samma veva så såg jag dessa och jag vet inte om de är menade som hårband eller armband men jag kommer nog troligen att använda dem som armband. Eftersom jag har så liten arm så faller flesta armbanden av mig så jag brukar inte ens se på armband. För bara ungefär 2 euro fick jag dessa två.

At the same time I saw these and I don't know if they are meant to be used at hairbands or bracelets but I will probably rock them as bracelets. Since I have such small arms all bracelets fall off so I usually don't even look at them.These I got for about 2 euros.


Sist men inte minst så har vi dessa två som inte var på rea men som kostade bara ungefär 3 euro styck så jag kunde inte låta bli. Dessa två är alltså skyddspåsar för glasögon och solglasögon och eftersom jag nuförtiden också använder linser så tänkte jag att det kan vara bra att ha snygga skydd åt glasögonen också. Mamma åkte faktiskt nästa dag och köpte en åt sig själv också. Hon tog den svartvita som fanns.

Last but not least we have these two that were not on sale but cost only like 3 euros a piece so I couldn't resist. They are cases for glasses and sunglasses and since I now also use contacts I thought it would be good to have nice cases for the glasses. Mom did actually go get one for herself too the next day. She took the black and white one that they had.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...