Wednesday, May 14, 2014

Rise like a Phoenix


HEEEY på er! Jag tycker påriktigt att det var igår jag skrev på förra veckans veckoinlägg och nu gör jag det igen. Det här är ju helt galet! Men ja, det är bara så att tiden flyger iväg och jag hinner definitivt inte med.

HEEEY guys! I really honestly feel that it was yesterday I was writing the last weeks weekpost and now I am doing ti again. This is insane! But yes, time does go by so fast and I am not following at all!På måndagen var jag och Pappa på bio eftersom jag hade några biljetter att använda (en var Lillebrors men han bestämde sig för att inte komma med.). Vi var och såg Transcendence som har Johnny Depp i huvudrollen. Jag kan definitivt rekommendera den filmen. Jag tyckte åtminstone att den var riktigt bra.

On Monday me and dad went to the movies since I needed to use a couple of tickets (one was Little Brothers but he decided not to come). We went and saw Transcendence that has Johnny Depp in the lead. I can totally recommend it. I liked it.


På tisdagen gjorde jag inget speciellt igen, utom kollade på Eurovisionen såklart.

Onsdagen betydde jobb och efteråt var jag till Kampen och köpte Mac&Cheese. På kvällen så var jag med Lillebror och sökte nytt sim-kort till honom. Så går det när man tappar bort sin telefon. Han var snäll och köpte en Mumin dricka åt mig. Fick mig att tänka på Camilla.

On Tuesday I did nothing special again, except watched Eurovision of course. 

Wednesday meant work and afterwards I went to Kamppi and bought Mac&Cheese. In the evening I went with my brother and got him a new sim. It happens when you lose your phone. He was nice and got me a Moomin drink. It made me think of Camilla.


Torsdagen är en helt egen story. Först så åkte jag och Mamma lite och shoppade i både Columbus och Itis. Jag fick nya skor och strumpor. Senare på kvällen så åkte jag och Camilla till Kampen på ett event som Trendi och Vero Moda ordnade. Camilla har skrivit ett inlägg om det så ni kan klicka här för att komma till det. Jag skall själv ta och skriva ett ASAP åt er också.

Thursday is a completely different story. First me and mom went shopping a bit to both Columbus and Itis. I got new shoes and socks. Later that day me and Camilla went to Kamppi on an event that Trendi and Vero Moda had. Camilla has written a post about it and you can click here to get to it. I am gonna make a post about it ASAP.


Efteråt gick jag till Camilla för att se på Eurovisionen. Vi åt pizza och hade sjukt roligt eftersom vi alla tre flickor satt med telefonerna i högsta hugg och tweetade som galningar.

Afterwards I went to Camilla to watch the Eurovision. We ate pizza and had such a great time since we all had our phones in hand tweeting away like crazy people.


På fredagen gick jag efter Livboxen från posten och gick även in i Lindex. Allt detta har jag egenligen redan skrivit om och ni kan kolla i de inläggen för att få reda på vad som fanns i boxen och vad jag köpte. Men på Lindex råkade jag såklart gå igenom barnavdelningen och fick syn på dessa som lilla Lejonet (Camillas baby) skulle se så fin ut i!

On Friday I went after the Livbox and also went to Lindex. All this I have already wrote about so you can go check the posts if you wanna see what was in the box or what I bought. But at Lindex I also went to the kids section and my eye caught these and Lion (Camilla's baby) would look so cute!


På lördagen så packade jag och Lillebror väskorna och åkte först för att hämta hans telefon (ja, den hittades) och sedan till Pappa för att vara där en natt. Jag hade på mig mina nya favoritbyxor och mina nya skor.

Vi åt godis och spelade poker och såg på Eurovisions finalen.

On Saturday me and Littlebrother packed our bags and first went to get his phone (yes, it was found) and then dad's place to stay one night. I had on my new favorite jeans and my new shoes. 

We ate candy and played poker and watched the Eurovision final.


Jag är påriktigt jätteglad över att Conchita vann. Helt påriktigt.

I am really really happy that Conchita won. Like really.


Här har vi den bilden jag har från söndagen. Jag promenerade hem från metrostationen och såg den här stå randomly där och blev tvungen att ta en bild. På söndagen firade vi såklart mamma eftersom det var morsdag. Storebror A kom över med lillhunden och vi åt god mat och så hade han även med sig blommor till balkongen. Det är tradition. Det är alltid storebröderna som fixar.

Here we have the only picture I have from Sunday. I walked home from the subwaystation and saw that randomly there and just had to take a picture. On Sunday we of course celebrated mother's day. Big Brother A came over with the littledoggy and we ate some good food and he also had some flowers with him for the balcony. It is a tradition. The bigbrothers always fix that.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...