Wednesday, May 28, 2014

Nya saker bara gör mig lite lyckligare På torsdagen fick jag lite pengar så jag bestämde mig för att shoppa lite. Jag kände att det är jag värd efter all denna väntan. Jag gick in i Kicks och plockade med mig en blending brush från Kicks egna och några nagellack från Mavala. Färgerna är Gold Bronze och Emerald Gold. Sen lyckades jag också hitta en Eyephoria (aka Eye Glow) från IsaDora i färgen White Diamonds för halva priset och blev bara tvungen att ta med den också.

Sen lyckades jag ta mig ur butiken och fortsatte kolla runt i andra. I Seppälä så plockade jag med mig två paket av deras wet wipes för att testa och se om de är något att ha. Priset är ju under 2 euro per styck.

On Thursday I got a bit of money so I decided to do some shopping. I felt I was worth it after all this wait. I went in to Kicks and picked up a blending brush from Kicks own line and a few nailpolishes from Mavala. The colors are Gold Bronze and Emerald Gold. Then I found a Eyephoria (aka Eye Glow) from IsaDora in the color White Diamonds half off and just had to have it. 

Then I went out of the store and looked in to a few others. In Seppälä I picked up two packs of the wet wipes to try if they are anything to have. The price is under 2 euros per pack so it is not bad.


I Lindex så hittade jag ett underbar armband som jag bara måste ha. Jag har fastnat för smycken en hel del på sistone. Måste verkligen ta och öppna mina hål i öronen så att jag kan börja använda örhängen också.

Nya saker bara gör mig lite lyckligare. 

In Lindex I found a bracelet that I just had to have. I have really gotten into jewellery lately. I really need to get my ears pierced again so that I can start using earrings again too.

New things just make me a bit happier.

1 comment:

  1. Shopping gör en alltid på gott humör! Vet precis hur det är :) snyggt armband, älskar armband ^^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...