Sunday, May 11, 2014

LIVBOX MAY 2014


Dags igen att kolla in vad den här månadens Livbox har i sig! Månadens höjdpunkt helt klart, både i mitt liv och här på bloggen, för ni verkar verkligen tycka om dessa inlägg. Det är jag glad över eftersom det faktiskt är roligt att göra dessa.

Time to once again check out what this months Livbox has! The highlight of the month, both in my life and here on the blog, because you really seem to like these posts. Which makes me really happy because it is so much fun to do these.


När jag fick upp lådan så blev jag riktigt lycklig direkt. Det såg direkt ut som en bra låda och det första som jag verkligen såg var såklart rougen från Paese som låg där och glittrade.

When I opened the box I got happy right away. It really looked like a good box and the first thing that caught my eyes was the blush from Paese that just looked beautiful.


Jag är inte den person som riktigt använder en massa rouge och jag äger bara en som jag påriktigt använder. Så det är riktigt roligt att få en annan att prova. Färgen är riktigt fin och det jag just blev överraskad över är att den doftar riktigt gott. Jag väntade mig definitivt inte att den skulle dofta. Innehåller arganolja och A-, C- och E-vitaminer.

I am not the person that really uses a lot of blush and I only do own one that I use. So it is really fun to get another one to try out. The color is really pretty and what I also noticed and what surprised me was that it smells good. I didn't expect it to smell. This one has argan oil and A-, C- and E-vitamins. 


 Det här är hela innehållet av lådan och inte alls illa enligt mig. Jag har sett värre lådor. De största produkterna den här gången kommer från Cutrin och är både shampoo och balsam. Reflection Color Boost heter den här serien och är för färgat hår och innehåller även UV-skydd. Även här så tycker jag om doften.

This is the whole box and not bad at all. I have seen worse.The biggest products this time come from Cutrin and are shampoo and conditioner. Reflection Color Boost is the line and it is for colored hair and also has UV-protection. I like the smell of these too.


ACO Sun cerat SPF 30 kommer att komma i bra användnig nu på sommaren eftersom mina läppar är alltid helt sjukt torra och det är ju bra att skydda dem från solen också. Även den här doftar riktigt gott, ännu kan jag inte säga något om smaken så jag återkommer.

ACO Sun cerat SPF 30 will come in handy now in the summer since my lips are always really dry and it is also good to protect them from the sun. This also smells really good, at this time I can't say anything about the taste but I shall try it and get back to you.


En liten parfym sample från Dolce & Gabbanas nya Dolce. Det är en blandning av vita blommor och det speciella är att det har använts vit amaryllis. Tydligen har inte blomman använts förr i dofter. Jag föll inte helt och hållet men den är okej.

Den andra lilla är en primer från Dermalogica. Jag har aldrig använt någon primer så det skall bli riktigt roligt att prova den här. Igen så innehåller den SPF 30.

A little perfume sample from Dolce & Gabbanas new Dolce. It is a mix of white flowers and the special it the white amaryllis. It seems that the flower has not been used before in scents. I didn't fall completely for this but it is okay.

The other little thing is a primer from Dermalogica. I have never before used a primer so it will be a blast to try this one. It does also have SPF 30.


Sen så sist men inte minst har vi ett par örhängen från Ibero och ett nagellack från Sally Hansen. Nya smycken så tackar jag aldrig nej till och samma med nagellack. Nagellacket är i färgen 170 Bride to Be och är ett glittrigt silverlack. Har faktiskt lackat en nagel och kan säga att jag gillar färgen riktigt bra.

Det här var en sommarbox helt klart och en mycket bra sådan. Jag är riktigt riktigt nöjd. Nu så tycker jag att ni skall gå och se Fridas inlägg. Det här är hennes första Livbox så gå och se om hon är lika nöjd som jag.

Last but not least we have a pair of earrings from Ibero and a nailpolish from Sally Hansen. New jewellery I never say no to and the same goes for nailpolish. The polish is in the color 170 Bride to Be and is a glittery silver. I have one nail in this color and I can say that I like it.

This was a summer box and a really good one. I am so happy. Now I think that you all should go and see Frida's post. This was her first Livbox so go and see if she is as happy with it as I am.

skrivet 10.5.2014 klockan 11:50

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...