Friday, May 23, 2014

Found at the fleamarket

Som jag nämde i veckoinlägget så var jag och mamma till ett lopptorg på lördagen. Jag tycker om att gå runt på lopptorg och hitta fina saker för en liten peng.Ibland kan man verkligen göra fynd.

As I mentioned in the week-post me and mom went to a fleamarket on Saturday. I really like going to fleamarkets and finding fun stuff for a few euros. Sometimes you can really find some good deals.


En liten söt tavla med fiskar. Jag har redan några tavlor i trä så jag tänkte att den här passar bra in. Den lilla påsen/väskan tänkte jag är bra att ha på jobbet så att jag kan ha telefonen med mig. Eftersom det ibland händer att jag får jobberbjudanden.

A cute little picture with fish. I already have a few pictures in wood so I thought this would fit in nicely. The little bag I thought would be good at work to have my phone in. Since I do get calls that are important to answer sometimes.


En lång sommarklänning som inte är så att jag drunknar i den. Tro mig när jag säger att alla maxi klänningar är för långa. Så nu när den här passade bra och var i så fina färger så måste jag ju ta den.

A long summerdress that I don't drown in. Trust me when I tell you that all the maxi dresses are too long.  So now that this one was perfect and in such pretty colors I just had to have it.


Den här kommet troligen i användning först sen när det blir lite kallare men den var bara några euro och färgen är härlig. 

This will probably get used when it gets a bit colder but it was only a few euros and the color is beautiful.


Kokböcker. Eftersom jag snart hopperligen flyttar hemifrån och verkligen måste lära mig laga mat.

Cookbooks. Because I hopefully soon move away from home and really have to learn to cook.


En scarf i härliga färger.

A scarf in amazing colors.


Och sist men inte minst ett halsband. Den är så fin!

And last but not least a necklace. It is so pretty!

Vad tycker ni om mina fynd?

What do you think of the stuff I found?

1 comment:

  1. Katoin tota laukkua sun lattialla ja mietin et onpa kiva :D et sitä mulle esitellyt!!

    Also voit opetella kokkaamaan ja tulla meille :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...